2777
2789

غرفه عبا و مانتو عبایی دارم تو با سلام میشه غرفه مو دنبال کنید 

مدلام و نمونه دوخت هام هست چندتاش هم اینجا میذارم ببینید😍🙏

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو

الان اگه بشه لینک میذارم

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو

عکس که نمیاد ایدی بزار عزیزم

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس که نمیاد ایدی بزار عزیزم

چشم عزیزم الان میذارم

اسم غرفه ام حجاب سرای عقیق هستش چرا نمیشه عکس و لینک گذاشت😭

من میخوام عبا بگیرم میترسم بهم نیاد خودم لاغر و قد بلندم میترسم بدتر لاغر نشونم بده 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

من میخوام عبا بگیرم میترسم بهم نیاد خودم لاغر و قد بلندم میترسم بدتر لاغر نشونم بده

من خودم خیلی لاغرم همه مدل هم واسه خودم دوختم خیلی تو تن شیک و خانومانه است عزیزم 😍

من خودم خیلی لاغرم همه مدل هم واسه خودم دوختم خیلی تو تن شیک و خانومانه است عزیزم 😍

اگه عکس گذاشتی لایکم کن

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

عزیز میشه راهنمایی کنی چطوری تو باسلام غرفه بزنم؟

تو قسمت کاربری میری ایجاد غرفه رو میزنی هزینه فعالسازی رو وارد میکنی و تمام

رفتم نگاه کردم خانم آذری جان از گنبد کاووس

زیبا و قیمت مناسب هستن 

ارسال رایگانه یا به عهده خریداره؟؟ از استانهای دیگه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
سلام جان گذاشتی منم تگ کن

حیف شد نه لینک میشه گذاشت نه عکس لود میشه میزنه بعدأ پست میشه😐

رفتم نگاه کردم خانم آذری جان از گنبد کاووسزیبا و قیمت مناسب هستن ارسال رایگانه یا به عهده خریداره؟؟ ...

رایگانه عزیرم😍😍😍مرسی از نگاه قشنگ تون عزیز دلم