2777
2789

فکر کنم علت معافی رو ذکر میکنن رو کارت بعدا شاید برای کار پیدا کردن مشکل پیدا کنید. مطمئن نیستم البته 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد سر نشه برات بعدا؟

برا اداره های دولتی اگه میخوای بری

دروغ رو ولی شاید بفهمن 

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

چی بگی مثلا؟

اگه واقعیت نداشته باشه حق الناسه .

بجاش میتونی بسیج فعال بگیری یا یه سری دوره ها که سربازی رو خیلی کم میکنه فک کنم تا سه ماهم میرسه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

بله دروغ گناه کبیره است 

دوستی خاله خرسه هم نداشته باشید 

بزارید بچه سربازیشو بره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

چی بگی مثلا؟اگه واقعیت نداشته باشه حق الناسه .بجاش میتونی بسیج فعال بگیری یا یه سری دوره ها که سرباز ...

از بیخ دروغ نمیگم که فقط یکم اضافه میکنم بهش 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
اون چیه دیگه

اولا باید ی پرونده بستری داشته باشه اگ نداشته باشه خودشون بستری میکنن.

کارت قرمز از ی سری از امکانات محرومه بعدا تو شغلای دولتی هم براش مشکل پیش میاد.

معافیت اعصاب و روان کلا چیز خوبی نیس 

آقا هستم