2777
2789

من دوسال و نیم از اون بزرگترم

چندماه پیش محرم یه روز که پیش هم بودیم

داشت با جاست فرندش چت میکرد و زنگ میزدن و...چرت و پرت میگفت کلا

ولی هیچ چیز بدی نگفت

من و ابجی کوچیکم به کاراش میخندیدیم

(هیچکس پیشمون نبود)

وسط صحبتای تلفنیش گوشی رو داد دست ابجی کوچیکم ابجیمم یه کم چرت و پرت گفت و زبون میریخت، چرت و پرت که میگم منظورم اینه که سلام کرد و پسره چندتا سوال معمولی ازش پرسید و بعدم تموم(نگو دحترخالمو پسره با هم قرار گذاشته بودن همو تو هیئت ببینن)

شب میشه میرن هیئت و دخترخالم از دور میبینتش فقط و دیگر هیچچچ

میگفت پسره یه مرد یزرگ با سر کچل بود و یه موتورداشت

حالا چندماه بعد یکی میاد این قضایارو با کلی من دراووردی دروغ و تهمت میذاره کف دست مامان من، بهش میگه دختر فاسدت رفته با فلانی صحبت کرده و کلی گوه خوری کرده،مامان من هیچی نمیگه چون نمیدونسته ما واقعا کاری کردیم یا نه

میاد از زیر زبونمون میکشه بیرون و من کل حقیقت رو بهش میگم

بعد مامانم میگه من میخواستم بدونم واقعا چیزی بوده یا نه. بعد جواب این زنه رو میدم

من اون روز انقدر از بابام حرف شنیدم و باهم دعوا و بحث کردیم و مامانم تقصیرا رو انداخت گردن من که تو بزرگتر بودی مقصر اصلی تویی باید جلوشونو میگرفتی و..(حالا من خودم که یه نوجوونم تو این جامعه که همه ده تا دوست پسر دارن، کلییی خودمو کنترل کردم که منم وارد این ماجراها نشم درک نمیکنه ک، درحالی که مامانم خودش تو جوونیش معلوم نیست چیکارا میکرده)انقدررررر عصبییی شدم و حرص خوردممممم که بخاطر کارای دخترخالم ما باید مواخذه بشیمممم که خدا میدونه

الان این مسئله وسط درس یادم اومد

اعصابم داغون شد

همینه دیگه کسی کارش اشتباهه نباس بری باهاش

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر پدر و مادرا بد شدن واقعاااا الان باور کن حرف مردم مهم تره براشون.. حق اینجور پدرمادرا اینه که با صدتا پسر بریزی رو هم. لیاقت دختر خوب داشتن و ندارن.

یکی سر پا موند و رسید:)

دوست پسر خواهرم لو رفته بود بابام اومد منو کتک زد ما هم فاصله سنی امون ۱.۵ ساله یه کتک درست خوردم 🤦‍♀️🤦‍♀️یادم اومد ۴ سال پیش من خنگ تا حالا دوست پسرن نداشتم ولی کم کتک نخوردم بابت گناه کس دیگه

دوست پسر خواهرم لو رفته بود بابام اومد منو کتک زد ما هم فاصله سنی امون ۱.۵ ساله یه کتک درست خوردم 🤦 ...

عزیزم

خیلی ادم زورش میاد

دلش میخواد بگیره اونی که مقصره رو خفه کنه

حالا منم رابطم با دخترخالم خوب

ولی واقعامخم درد گرفت

عزیزم خیلی ادم زورش میاددلش میخواد بگیره اونی که مقصره رو خفه کنهحالا منم رابطم با دخترخالم خوبولی و ...

اصلا حالت و میفهمم این یه نمونه کوچیک بود من که ازدواج کردم که برم ولی بازم هر چی میشه مقصر منم همین الان هم اون سر دنیا باشم زنگ میزنن منو فحش بدن اینجور

اصلا حالت و میفهمم این یه نمونه کوچیک بود من که ازدواج کردم که برم ولی بازم هر چی میشه مقصر منم همین ...

نمیدونم چی بگم واقعا شاید ما بلد نیستیم از خودمون دفاع کنیم

البته پدر من تعصبیه و کلا یکم خقیقت رو نمیبینه

عمم که پاک بود فکر میکردن دوست پسر داره

عمم میگفت انقدگریه میکردم