سهیلاگلزارم مدیر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48201 عنوان کاربری لاوین | مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 91 پست یعنی تاپیکت دروغ بود 😐😐😐۱۲۴ صفحه تاپیک بود روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔 1403/10/15 | 19:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرتمیس_خانوم عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 2419 اصلا توضیحی نداد یه تاپیک جدید زد فقط گفت استرس برای بچه ضرر داره اون تاپیکو همون دیروز زده بود کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...
سهیلاگلزارم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48201 کلا دیگه هیچ تاپیکیو باور نمیکنماینجا فقط برام جنبه ی فان داره وبس واقعا درسته روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
جعبه_ماهی عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7883 نی نی یار پیگیری کنه که ما از نگرانی دربیایمممکنه سر همین نی نی سایت اومدنش دوباره با شوهرش دعواش بشه و اوضاع بدتر شهولی عجیبه هنوز میومده نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗
سهیلاگلزارم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48201 اون تاپیکو همون دیروز زده بود این همه ازش پرسیدن چیشد اصلا چیزی نگفت روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
برکههههههههههههه عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 5254 سلام عاقبت اون کاربری ک دامادشون شر گرفت چیشد؟؟ با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمیتواند از نیکی پشیمانت کند..
128توتفرنگی عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 5056 گفت همسر خواهرشوهرش پیامش داد اشتباهی برای شوهرش فرستاد اهان اره تاپیکشو خوندم یعنی دروغ بود ؟پشمام من چقدر حالا ناراحت شدم براش امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید
سهیلاگلزارم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48201 نی نی یار پیگیری کنه که ما از نگرانی دربیایمممکنه سر همین نی نی سایت اومدنش دوباره با شوهرش دعواش بش ... یعنی کاربرا گزارش زدن که ترکید ؟؟؟ روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
آرتمیس_خانوم عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 2419 این همه ازش پرسیدن چیشد اصلا چیزی نگفت خب اصلا نیومد ک توضیحی بده. ساعت یک ک آفلاین شد دیگ نیومد کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...
جعبه_ماهی عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7883 چند بار امروز نگاه کردم ببینم تاپیک جدید زده یا نهمنم تو فکرشم نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗
جعبه_ماهی عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7883 یعنی کاربرا گزارش زدن که ترکید ؟؟؟ من نبودم وقتی ترکید تازه اسم کاربریشم یادم نموند کلی گشتم تا پیداش کنم نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗
آرتمیس_خانوم عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 2419 یعنی کاربرا گزارش زدن که ترکید ؟؟؟ انقد ی سریا بی جنبه بازی در میارن ک کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...
سهیلاگلزارم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48201 اهان اره تاپیکشو خوندم یعنی دروغ بود ؟پشمام من چقدر حالا ناراحت شدم براش تاپیک دومش هم زد ۲۰ صفحه جلو رفت ولی چیزی نگفت روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
128توتفرنگی عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 5056 تاپیک دومش هم زد ۲۰ صفحه جلو رفت ولی چیزی نگفت عه ای بابا من نمیدونم دلیل دروغ دیگران امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید
سهیلاگلزارم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48201 انقد ی سریا بی جنبه بازی در میارن ک من تمام صفحاتش رو خوندم خیلی ها گفتن حقته شوهرت تو رو بکشه یا دروغه کسی باور نکنه روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
جعبه_ماهی عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7883 شاید دروغ گفته شایدم مشکلی پیش اومده نتونسته بیاد سایتما نمیدونیم نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗