2777
2789
عنوان

پرا مامانا به بچه های آخر محبت کلامی بیشتری دارن 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 52 پست
اَلاااااان شما کوچیکی 😐 توقع داری مثل بچه ها باهات رفتار کنه ؟؟؟؟ دوست من دو سال ازت کوچولوتره با ی ...

آدم حتی پدر و مادر هم بشه هنوز گاهی دلش میخواد برای پدر و مادر خودش بچگی کنه من تو محیط کارم از پس ۱۰۰ تا مرد ریز و درشتی برمیام اما تو خونه هنوز نیاز به محبت و بغل پدرم دارم وقتی بهم بی محلی کنه حتی گریم میکنم

دخترم بزرگس پسرمم کوچیکه دخترم ۵ سالس پسرمم یکساله

اوه سن حساسیه به خصوص اینکه دختره حتما بهش توجه و محبت کافی بدین بعدا رابطش با برادرش خوب باشه💛💛مثلا اگه قربون صدقه پسر کوچیک میرین بگین مامان دختر خوشگلم بیا ماچت کنم داداشی نگا ناز نیست نازش کن مامان بعد اونم بغل کنین که حس جدا بودن نکنه حس همراه و حامی داشته باشه

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ازایناییم که نمیتونسم درست باهم حرف بزنیم ولی درسته ازشون کمک بخوایم دریغ نمیکنن ولی اونام زندگی ...

خیلی خوبه پایدار باشین عزیزم🤍🤍

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

آدم حتی پدر و مادر هم بشه هنوز گاهی دلش میخواد برای پدر و مادر خودش بچگی کنه من تو محیط کارم از پس ۱ ...

اره 🥲 شما ازدواج کردین ؟ همسر نمیتونه اون خلا رو پر کنه؟

چقدر اختلاف سنی ؟ عجیبه مال ما امکانات مثل همه تاحالا حس نکردم برتری دارم ولی مستقل دارم حساب بیشتر ...

ما ۴ سال تقریبا اختلاف سنی داریم. همیشه اون تولد های بزرگ داشت. کادوهای خوب داشت. مامانم دوربین میبرد مدرسه کلی ازش عکس داره تو سن های مختلف. همه نوع هزینه ای براش کردن. به من هرسال گفتن سال دیگه برای تو تولد میگیریم. کادو های خیلی ارزون در حد کتاب میگرفتن واسه اون مثلا دوربین عکاسی میگرفتن😂 خط همراه اول ماشین زیرپاش. پول توجیبی عالی. بعد ازدواجم یکم عذاب وجدان گرفتن خودشون. یسری پول هارو تقبل کردن ولی من نصف جهازمو خودم خریدم. نصف کادوهارو از طلای خودم به خودم دادن. چه کنیم میگذره دیگه

اوه سن حساسیه به خصوص اینکه دختره حتما بهش توجه و محبت کافی بدین بعدا رابطش با برادرش خوب باشه💛💛مث ...

من خیلی سعی میکنم اینطور باشم واقعنم موفق بودم همیشه میگه مامانم مهربونه اما شوهرم....

بخاطر اینکارش دو روزه قهریم

ما ۴ سال تقریبا اختلاف سنی داریم. همیشه اون تولد های بزرگ داشت. کادوهای خوب داشت. مامانم دوربین میبر ...

اخیلی عزیزم میفهمم خیلی بده 🥲🥲ایشالا شوهرت محبت کافی و عشقی که لایقشی بهت بده💛💛🤍🤍

من خیلی سعی میکنم اینطور باشم واقعنم موفق بودم همیشه میگه مامانم مهربونه اما شوهرم....بخاطر اینکارش ...

🥲🥲آخی چرا عجیبه معمولا بابا ها دخترشون بیشتر دوست دارن شاید چون پسرتون هنوز کوچیکه اینجوریه بعدا درست بشه خودتون محبت میکنین خیلی خوبه به شوهرتون هشدار بدین دخترا خیلی حساسن بعدا ازت دور میشه ها

اخیلی عزیزم میفهمم خیلی بده 🥲🥲ایشالا شوهرت محبت کافی و عشقی که لایقشی بهت بده💛💛🤍🤍

خداروشکر شوهرم خوبه ولی همین رفتارها باعث شد من خیلی تصمیم اشتباه بگیرم. هیچوقت خودمو لایق چیزهایی که بقیه داشتن ندیدم. مهریه کم. سطح توقع از خانواده شوهر کم جوری که اوناهم حسابی سواستفاده کردن. امیدوارم شما اینجوری نشی

خداروشکر شوهرم خوبه ولی همین رفتارها باعث شد من خیلی تصمیم اشتباه بگیرم. هیچوقت خودمو لایق چیزهایی ک ...

🥲🥲میدونی بهترین کار اینه خودتو بیشتر دوست داشته باشی تو خیلی خوبی عزیزم تو لایق بهترین هایی 🤍🤍🤍🤍

🥲🥲میدونی بهترین کار اینه خودتو بیشتر دوست داشته باشی تو خیلی خوبی عزیزم تو لایق بهترین هایی 🤍🤍🤍 ...

قربونت برم. تو هم همینطور. قدر خودتو بدون. ارزش بزار واسه خودت. ان شاالله بهترین ازدواجم داشته باشی و آیندت عالی باشع

🥲🥲آخی چرا عجیبه معمولا بابا ها دخترشون بیشتر دوست دارن شاید چون پسرتون هنوز کوچیکه اینجوریه بعدا د ...

نمیدونم واقعا تو ذلش چی میگذره امشب یکم بهتر بود گفت برام بطری بخر گفت بعدا میگیرم گفت ب مامانم میگم برام بخره گفت ب من نمیگی بغلش کرد برد خرید واسش

قربونت برم. تو هم همینطور. قدر خودتو بدون. ارزش بزار واسه خودت. ان شاالله بهترین ازدواجم داشته باشی ...

مممنونم 🥹😘😘 منم آرزو میکنم شاد و خوشبخت باشین با قلبی گرم و پر از عشق  💛💛💛