2777
2789
پاشنه پا نازکه یعنی پسر اگه پاشنه پا پهن باشه بعدی دختر

انشاالله هرچی خیره.حالا نشه با اینا پیش خودمون فکرکنیم به بقیه هم بگیم ولی بعد بچه دوم آبجی کوچولو باشه برا دخترمون   .خداروشکر شما که انشاالله بزودی ازین دوبه شکی درمیای منو بگو هنوز خیلی راه دارم.

جدول چینی چی؟طبق اون حساب کردی؟جنسیت نی نی تو راهی چی میشه؟

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله هرچی خیره.حالا نشه با اینا پیش خودمون فکرکنیم به بقیه هم بگیم ولی بعد بچه دوم آبجی کوچولو ب ...

اره سخته والا بیشتر به خاطر حرف دیگرون که با حرفاشون منو آزار میدن ‌.جدول چینی بلد نیستم

اره سخته والا بیشتر به خاطر حرف دیگرون که با حرفاشون منو آزار میدن ‌.جدول چینی بلد نیستم

درکت میکنم.متاسفانه جامعه بخواهیم نخواهیم مرد سالاره.تو ناخودآگاه اکثرماهم همینه.منم واقعا فکرمیکنم توان بیشتر از دو بچه رو ندارم.پس برای اینکه حرفی هم نباشه از اطرافیان خدا پسر بده انشاالله.دخترم باشه میشه آبجی و همدم برادخترمون.

اره پسر هس اینجوری

هرچی خیروصلاحه.انشالله چشم بهم بزنم ماه چهارم بارداریم بشه جنسیتم قطعی بگن پسر.براشماهم همینطور

درکت میکنم.متاسفانه جامعه بخواهیم نخواهیم مرد سالاره.تو ناخودآگاه اکثرماهم همینه.منم واقعا فکرمیکنم ...

اره تا حالا کسی رو ندیدم که دوتا پسر داره یه نفر بهش با ترحم بگه انشالله دختر دار میشی لعنت به این آدما والا دخترم میگه خدایا صدای منو بشنو بهم ابجی بده منم تح دلم دختر دوس دارم ولی حرف جاریا اطرافیان نمیزارن پسراشونو میزنن سرم همش

عکس بدم کسی هست بتونه بگه؟الان باردار نیستم.تو تاپیکای قدیمی چندبار دیدم این چیزارو گفتن.نتونستم تشخ ...

سلام عزیزم من دیدم تو یه پستی زدید لوله تون یکی ش باز نشده تو عکس رنگی

باردار شدید به سلامتی؟ چیکار کردید؟

سلام عزیزم من دیدم تو یه پستی زدید لوله تون یکی ش باز نشده تو عکس رنگیباردار شدید به سلامتی؟ چیکار ک ...

سلام.تو همون تاپیک توضیح دادم.آره باردارشدن همون ماه.انشاالله قسمت همه منتظرا 

سلام عزیزم‌ جنسیت نی نی تون مشخص شد؟

سلام.این تاپیکو قبل بارداری دوم زدم.هنوز اقدام نکردم و باردار نیستم. اونروزا میخواستم اقدام کنم ولی منصرف شدم فعلا