ما همسایمون خیلی رو مخه ینی یکی نه تو اپارتمان نزدیک ۴ تا اینجورین میرن تو حموم داد میزنن میزنن زیر اواز صداش کامل تو خونه ماست ینی ساعت ۱ شب میبینی صدا اسب در میارن واقعا خسته شدم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میومد ب زور خونمون همسایه یا دو ساعت جلو در اومو معطل میکرد اخرم بااومدنش تو خونم طلاهام نیست شد دیگه اونم نیومد
پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
همسایه طبقه بالایی ما خیلی بی فرهنگ بود 24ساعته بچه اش تو خونه یورتمه میرفت تا ساعت 2نصف شب سروصدا میکردن از توبالکن تخمه میشکستن میریختن تو بالکن ما تو راه پله ها سرصبحی چنان چهارنعل میدویدن انگار دارن واسه مسابقات جهانی اسب سواری اماده میشن یه بار محترمانه بهش اعتراض کردم گفت ببخشید نمیتونم که بگم بچه ام یه جا بشینه که شازده خانم میخوان استراحت کنن🤦🏻♀️
مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
صدای همشون خونه شما میاد؟ ما فقط صدای همسایه بالایی اگه بدوان میاد . ارومن خودشون یه پسر جوون دارن وقت و بی وقت با ماشین میره و میاد صدای اهنگ تا ته زیاد تا وقتی پارک میکنه هم کمش نمیکنه صداش میپیچه تو ساختمون.
ما همکفیم از تراس آب میریزه تو حیاط بدون هیچ اطلاعی هر وقت دلش بخواد. چندبار لباس پهن کردیم خیس شده یا حتی خودمون. چند بار هم تذکر دادیم ولی پرروتر از این حرفان