2777
2789
عنوان

از دست بچم روانی شدم

380 بازدید | 43 پست

۱۱ماهشه خیلی بدغذاست همش چسبیده بمن شیر میخاد از صب تاشب از مت اویزونه نق نق میکنه همش درحال گریه کردنه هرروشی رو امتحان کردم غذا رو خودم دادم ریختم جلوش اصلا نمیخوره 

بردمش دکتر ۷.۵کیلو هست براش ۶تا قطره ویتامین داده +شیرخشک و قرص جوشان 

اون قطره هارو بزور میدم ولی شیرخشک و قرص جوشانو اصلا نمیخوره امروز از شدت فشار زدمش بعدشم نشستم خودمو کتک زدم 

بخدا دیگه خسته شدم همش اویزونمه از گشنگی میمره ولی لب به غذا نمیزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@تیبره  

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه یازده ماهه رو زدی ؟ واقعا که حوصله نداشتی بچه‌دار نمیشدی بچه همینه باید تا کنی تا بزرگ بشه

چرا همه میگن حوصله نداشتی بچه دار نمیشدی؟شاید بعد بچه دار شدن بی حوصله شده.

انگار بکسی که طلاق میگیره بگیم تو که میخواستی طلاق بگیری چرا ازدواج کردی.

عزیزم شرایط آدما تغییر میکنه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

پسرمن غذاخوردنش خوبه ولی اینکه همش به من چسبیده یادوست داره بریم بیرون خیلیم شیطونه سرهمجامیره روانیم کرده غذاشو تنوع بده تاوقتیم شیرخودتو میخوره غذا کمترمیخوره بعدا خوب میشه نیمرو باخرما براش درست کن صبحا،واسه شامو ناهارم یچیزی ک حالت سوپی باشه درست کن ک راحت بره پایین

چرا همه میگن حوصله نداشتی بچه دار نمیشدی؟شاید بعد بچه دار شدن بی حوصله شده.انگار بکسی که طلاق میگیره ...

در هر صورت هر اتفاقی بیوفته نباید بچه رو بزنه هر اتفاقی فرقی نداره چی باشه 

مردادیه شیطون بلا   

دختر منم این بود اصلا اصلا نمیخورد به زور میدادم بالا میاورد بعد از شیر گرفتنم همیشه رنگش زرد و از شدت گرسنگی بی اعصاب بود یعنی دو قاشق غذا میخورد من از خوشحالی میرقصیدم تا الان که میره پیش دبستانی از اول مهر یکم بهتر شده گوش شیطون کر یه لقمه یی چیزی میخوره نزدیک ۶سالشه ۱۵کیلوهست

بچه یازده ماهه رو زدی ؟ واقعا که حوصله نداشتی بچه‌دار نمیشدی بچه همینه باید تا کنی تا بزرگ بشه

بچه ها خیلی با هم متفاوتن خیلیا بچه هاشون سازگار تر و آرومترن .

خود من بچه ام بد غذا بدآروم و ضعیف بود مدام مریض میشد .

برعکس بچه خواهر شوهرم خوش غذا و صبور و آروم بود . خودش همیشه میگه من اصلا نفهمیدم بچه ام چه جوری بزرگ شد .اما من پیر شدم تا از آب و گل در اومد.

بله زدم قبل بچه منم مث شما قضاوت میکردم بقیرو قبلش حوصله هم داشتم 

ولی جونم به لبم رسیده دیگه یک ثانیه نمیزاره از کنارش پاشم شام نمیخوره از شب تا صب بازم سینم دهنشه نه اعصاب برام موندن نه حوصله

پسرمن غذاخوردنش خوبه ولی اینکه همش به من چسبیده یادوست داره بریم بیرون خیلیم شیطونه سرهمجامیره روانی ...

بخدا هرروشی رفتم تخم مرغ کلا دوست نداره 

تازه بدغذا نشده که چندین ماهه بیچارم کرده دا بچه ۱۱ماهه ۷کیلو هست

بله زدم قبل بچه منم مث شما قضاوت میکردم بقیرو قبلش حوصله هم داشتم ولی جونم به لبم رسیده دیگه یک ثانی ...

ببین گلم چیزی که فکر میکنی بیشتر دوست داره بهش بده به بهداشت هم کاری نداشته باش که میگه نمک نزن و فلان... غذای خوش طعم براش بپز و با بازی بهش بده خدا شاهده من تا چهار سالگی بچه ام یا کارتون میذاشتم براش یا گوشی دستش میدادم تا غذا بخوره بعضی بچه ها بد قلقن کسانی هم که میان سرزنشت میکنن همشون بچه های خوب و سازگار داشتن.