2777
2789
عنوان

گلوکوفاژ؟؟؟؟

459 بازدید | 14 پست

سلام ممکنه قرص گلوکوفاژ مصرف کنی و بیبی چک مثبت کاذب بشه؟؟؟؟ لطفا جوابمو بدید فورررری

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.

فك نكنم چون من ميخوردم بي بيام منفي ميشد

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

منم میخورم ولی هنوز تا پریودی خیلی مونده.

راستی شما که گلوکوفاژ میخوردین ایا کاهش وزن هم داشتین؟با خوردن همین قرص منظورمه ها؟؟؟

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میخورم ولی هنوز تا پریودی خیلی مونده. راستی شما که گلوکوفاژ میخوردین ایا کاهش وزن هم داشتین؟با ...

نه وزنم تغییری نکرده اصلا عزیزم

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
نه غیر ممکنه

آخه ماه قبلم بیبی چکم مثبت شد .این ماهم امروز گذاشتم مثبت شد 

نه وزنم تغییری نکرده اصلا عزیزم

اخه تو نت خوندم بعضی ها برای لاغری میخورن😯

حالا جالبه داروی دیابتی ها هم هست😐

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   
نه عزيزم ربطي نداره منم همين فكر و ميكردم ولي دكترم گفت هيچ ربطي نداره. انشاالله بارداري

آخه مارک مدیکور استفاده کردم مثه ماه قبل میگم بازم مثبت کاذبه 

ب احتمال زیاد بارداری😍 چند روز صبر کن اگه پری نیومد برو ازمایش

مرسی گلم..طبیعی پیشگیری کردم واکسن زدم خیلی میترسم

نه عزيزم مثب كاذب ميتونه به دليل كيست باشه در غير اينصورر واقعيته

تا حالا سابقه کیست نداشتم اصلا