2777
2789
عنوان

دیدم نسبت به خانواده شوهر؟؟؟؟

1568 بازدید | 95 پست

من و شوهرم همش بخاطر کم کاری های خانوادش دعوا داریم اما اون قبول نداره وقتی به کاراشون فکر میکنم همش اشک تو چشام جمع میشه خدا میدونه چقد گریه کردم از دستشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تنها راه درمان برای خانواده شوهر بیخیالیه پس کار خودت رو بکن راه خودت رو برو وبی خیال باش نسبت بهشون

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

این دعوا مرافع باعث میشه شما تو ذهن شوهرت بده بشی ولی اونا با خیال راحت زندگیشونو میکنن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

باور کن۹۰درصد دعوای زوجا سر دیگرانه.خودشون تنها باشن بحثشونم نمیشه.کاش بخاطر هیشکی دعوا نمیشد.یادمون میموند که هرچی بشه ما باهمیم حتی روبروی همه دنیا.اونوقت حل میشد

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
چرا من هیچ وقت هیچ توقعی از خانواده شوهرم نداشتم و  ندارم آیا من مشکل مغزی دارم؟ 😁

خب درستشم همینه اگه میخای اعصابت راحت باشه توقع نداشته باش فقط از همسرت توقع داشته باش

خدایا شکر  

چرا من هیچ وقت هیچ توقعی از خانواده شوهرم نداشتم و  ندارم آیا من مشکل مغزی دارم؟ 😁

نه تو ارامش كامل داري 

منم همينجورم اصلا هيييچ توقعي ندارم هيچي هااا

شايدم واسه همين فكر مي كنم خيلي خوبن😂😂

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود

والا منم ندارم.کلا از هیشکی هیچ توقعی ندارم.کی دعوتم نکرده کی جوابمو نداده کی پشتم حرف زده اصلا درگیرش نیستم.

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا