من و شوهرم همش بخاطر کم کاری های خانوادش دعوا داریم اما اون قبول نداره وقتی به کاراشون فکر میکنم همش اشک تو چشام جمع میشه خدا میدونه چقد گریه کردم از دستشون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم تنها راه درمان برای خانواده شوهر بیخیالیه پس کار خودت رو بکن راه خودت رو برو وبی خیال باش نسبت بهشون
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
باور کن۹۰درصد دعوای زوجا سر دیگرانه.خودشون تنها باشن بحثشونم نمیشه.کاش بخاطر هیشکی دعوا نمیشد.یادمون میموند که هرچی بشه ما باهمیم حتی روبروی همه دنیا.اونوقت حل میشد
به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉 ابن سینا