miniava مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 4944 عنوان بچه ها بیاین جایزه بگیرین 176 بازدید | 23 پست توی این لینک برین احراز هویت کنین توی قسمت کد دعوت کد jxyqnرو بزنین ب ازای بار اول ورودتون با کد دعوت ۵۰ تومن ب شما میدهو ب ازای هر نفر دعوت ۳۰ تومناین لینکشhttps://wallgold.ir/ مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده 1403/10/15 | 12:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miniava مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 4944 خودم چک کردما با سه شماره واقعیه مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده
آرورا۱۲۳ عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2096 چرا نمیشه برداشت زد آخه **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**
miniava مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 4944 چرا نمیشه برداشت زد آخه میشه چرا نشه چجوری برداشت زدی مگه مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده
آرورا۱۲۳ عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2096 با همون کد شما رفتم ۶ گرم طلا میشه ۳۰ تومن میگه ده سوت نشه نمیشه بفروشی ۲۰ تومن تو کیف پول هست نمیدهخودم میلی دارم از این قانونا نداره **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**
miniava مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 4944 با همون کد شما رفتم ۶ گرم طلا میشه ۳۰ تومن میگه ده سوت نشه نمیشه بفروشی ۲۰ تومن تو کیف پول هست نمیده ... ممنون عزیزمجدی؟بزار ببینم مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده
آرورا۱۲۳ عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2096 عزیز شما راشو بلدی یادم بده **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**
آرورا۱۲۳ عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2096 ممنون عزیزمجدی؟بزار ببینم ❤❤🤗 **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**
miniava مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 4944 با همون کد شما رفتم ۶ گرم طلا میشه ۳۰ تومن میگه ده سوت نشه نمیشه بفروشی ۲۰ تومن تو کیف پول هست نمیده ... الان خودم ۱۷۳ تومن برداشت زدم شد مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده
miniava مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 4944 عزیز شما راشو بلدی یادم بده برای طلا برو توی خودش برداشت رو بزن بعد ک رفت کیف پولت اونجام برداشتو دوباره جدا بزن مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده
آرورا۱۲۳ عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2096 برای طلا برو توی خودش برداشت رو بزن بعد ک رفت کیف پولت اونجام برداشتو دوباره جدا بزن والا رفتم نشد دوباره برم ببینم😅 **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**
miniava مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 4944 والا رفتم نشد دوباره برم ببینم😅 ایشالله ک درست شه مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده
miniava مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 4944 والا رفتم نشد دوباره برم ببینم😅 باید حداقل ی نفر دعوت کنی تا ب ده سوت برسه برداشت بزنی مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده
آرورا۱۲۳ عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2096 باید حداقل ی نفر دعوت کنی تا ب ده سوت برسه برداشت بزنی سلام خوبینمیدونی چیکار کردم 😅اول سی تومن زدن کیف پولم شد ۵۰ تومن بعد طلاخریدم شد ۱۶ میلی همشو فروختم شد هشتاد خورده ای 😅 **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**
آرورا۱۲۳ عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2096 باید حداقل ی نفر دعوت کنی تا ب ده سوت برسه برداشت بزنی برا من که هیشکی نمیاد 😭😅😅 **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**