2777
2789

من قبلا ایتلس گرفته بودم الان اکسپایر شده 

یک موسسه مناسبی مثل افرینش یا بیان برتر برو دوره هاشو بعد از اتمام دوره ها باید یک دوره معلم خصوصی برای ایلتس بگیزی یا از طریق همین گروه های تلگرامیی با بچه ها تمرین کنی ریزه کاری ها و روش نمره گرفتن رو باهم کار کنید قلق ها رو اونجا یاد بگیزی 

چند ماه خودخوان بخونی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر سطح زبانت زیاد خوب نیست اول باید زبان عمومیت رو قوی کنی، بعدش ب فکر ایلتس باشی 

چون اینجوری عین اینه ک مثلا طرف کلاس هفتمیه بعد ب فکره کنکوره خب اینطوری نتیجه نمیگیره 

پله پله باید بری جلو و خیلییییی باید صبور باشی و مدام بخونی

اگر کمکی از دستم بر میومد یا سوالی داشتی بپرس

چقدر زمان برد؟نمیدونم از کجا شروع کنم

اگر زبان عمومیت سطح خوبی نداره اول باید اون رو تکمیل کنی، بعد از زبان عمومیت میری سراغ ایلتس خوندن

اینکه چقدر طول میکشه

بستگی ب سطح زبانت داره

و مقدار خوندنت در روز

اگر زبان عمومیت رو اول اوکی کنی بعدش بری سراغ ایلتس و مثلا ی روز در میون براش وقت بذاری حدودا 2 ماهه میتونی بگیری این حرفم برای نمره 6.5/7ب بالاست