2777
2789
عنوان

تو زندگی یچیزی شدن🦕

151 بازدید | 10 پست

من واسه کنکورم خیلی تلاش کردم و از جون مایه گذاشتم ولی بهداشت عمومی قبول شدم💔😭 هرچند الان سعی دارم از یه راه دیگه به رشته مورد علاقه ام برسم(که این راه خیلی سخته و بازم جون کندن میخواد) من جزو کدوم دسته از آدما حساب میشم؟ اونایی که هیچی نشدن یا اونایی که یچیزی شدن؟

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

عزیزم هیچوقت خودتو دست کم نگیر تو عالی هستی من من مامایی خوندم و یه مدت توی بهداشت کار کردم کارشناس بهداشت خانواده هر مدت میاد کارمو نظارت میکنه و بم تیکه میپرونه و مقامش بالاتر از منه. بااینکه تازه کاره . ولی رتبه مامایی از بهداشت خیلی بهتره

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

اگه آینده شغلیش خوبه که ول کن همینو ادامه بده

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودتون به خودتون برچسب هیچی نشدن میزنین از نگاه بقیه همین هستین ولی اگه خودتون رو یه آدم موفق که داره در جهت رویاهاش پیش میره بدونین بقیه هم دیر یا زود همین آدم رو میبینن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عزیزم هیچوقت خودتو دست کم نگیر تو عالی هستی من من مامایی خوندم و یه مدت توی بهداشت کار کردم کارشناس ...

خواستم بگم انقد از رشتت بد نگو زود استخدام میشی

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

عزیزم هیچوقت خودتو دست کم نگیر تو عالی هستی من من مامایی خوندم و یه مدت توی بهداشت کار کردم کارشناس ...

رتبه هاشون تفاوت زیادی ندارن خدایی .🌷من با اختلاف یک نفر از مامایی رد شدم که اگه شهر های اطراف رو هم میزدم میاووردم قطعا.

من میخولستم پزشک بشم😭

من از میزان سختی رشته تحصیلی فعلی تون اطلاعی ندارن ولی اگه واقعا خیلی مشتاق پزشک شدن هستین در کنار درس های دانشگاه میتونین واسه کنکور هم مطالعه داشته باشین و چندین بار دیگه هم کنکور بدین

من خودم یه دوستی دارم پیراپزشکی خونده بود ولی عاشق دندونپزشکی بود اینقدر کنکور داد که بالاخره ۲۶ سالگی  دندون سراسری یه دانشگاه تاپ قبول شد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
من از میزان سختی رشته تحصیلی فعلی تون اطلاعی ندارن ولی اگه واقعا خیلی مشتاق پزشک شدن هستین در کنار د ...

تا ۴۰۵ از کنکور محرومم

بعدش میتونم شرکت کنم

یعنی هیچی نشدم؟

نمیدونم والا من اطلاع از بازار کار رشته های شما ندارم ببین اگه واقعا بازار کار داره بچسب همینو ادامه بده

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!