پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6716 عنوان خاک اکواریوم 65 بازدید | 10 پست خاک اکواریوممیخوام کسی میدونه ازکجابایدتهیه کنم ؟ اصلا نمیدونم کجا این خاکومیفروشن پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند. 1403/10/15 | 01:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6716 خاک منظورت شن اکواریوم هست ؟ بستر کشت گیاه ابی هست که بهش خاک اکواریوم میکن نمیدونم شن هم میگن یانه پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
mwmwm عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1976 بستر کشت گیاه ابی هست که بهش خاک اکواریوم میکن نمیدونم شن هم میگن یانه ببین دوست گرامی نوعی خاک هست که لایه اول میریزن برای ریشه گیاه ها و بعد روش شن میریزن که خاک باعث کدری رنگ اب نشه کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6716 ببین دوست گرامی نوعی خاک هست که لایه اول میریزن برای ریشه گیاه ها و بعد روش شن میریزن که خاک باعث کد ... خب این خاکو ازکجا تهیه کنم عزیرم پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
mwmwm عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1976 خب این خاکو ازکجا تهیه کنم عزیرم تمام اکواریوم فروش ها دارن به صورت کیلویی هست که شما نسبت به نیازتون میتونید خریداری کنید در ضمن یادتون باشه گیاه توی اکواریوم میزارید از ماهی لجن خوار استفاده نکنید چون تمام گیاه هارو میخوره کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6716 تمام اکواریوم فروش ها دارن به صورت کیلویی هست که شما نسبت به نیازتون میتونید خریداری کنید در ضمن یاد ... ممنونم عزیزم لطف کردی پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
پریچهر_هستم عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 1441 سلام شما دندون عقلتون رو با لیزر جراحی کردید ؟ چه جوری بود ؟ با امپول بی حس کرد،؟ الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6716 سلام شما دندون عقلتون رو با لیزر جراحی کردید ؟ چه جوری بود ؟ با امپول بی حس کرد،؟ رفتم پیش متخصص دندون پزشک های عمومی حاضرنشدن بکشنچون هم افقی بود همنزدیک عصبمتخصص دومیلیون گرفت کشیدخیلی راحت شکرخدااصلا سخت نبود بعد کششیدن بخیه زد هفته بعدهم رفتم بخیه روکشیدم. پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
سعیدشعبانی عضویت: 1404/02/15 تعداد پست: 3 سلام من از سایت آکواتول خاک خریدم هم بسته ای دارن هم میتونی زنگ بزنی کیلویی هم میفروشن
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6716 سلام من از سایت آکواتول خاک خریدم هم بسته ای دارن هم میتونی زنگ بزنی کیلویی هم میفروشن ممنون❤️ پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.