2777
2789

خودم بگم در کل همه وقتی مهمونی دعوت میکنم بخاطر دسر و فینگرفود و غذاهایی که درست میکنم خیلی ازم تعریف میکنن و با بدبختی چند روز مونده به مهمونی خونمم منظم میکنم اما در کل خیلی ادم شلخته ای هستم و تا الان به این وضوح اعتراف نکرده بودم دو تا بچه ی کوچیک دارم اما من حتی وقتی بگه نداشتمم شلخته بودم 

خلاصه بخوام بگم انگار انرژی کافی ندارم برای اینکه مثل بقیه خانما به خونه و زندگیم اهمیت بدم 

چون با خانواده ی همسرم زندگی میکنم هر وقت مهمونی میگیرم و کسی از تمیزی و سلیقه ام تعریف میکنه خانواده ی همسرم پوزخند میزنن و بعدا بهم تیکه میندازن 

حالا شما بگید اونایی که اطراف شما هستن چطورن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فامیل همه تمیزن جز من 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

منم شلختم 

هرموقع مهمون بیاد خونرو جوری دست گل میکنم ک طرف حتی ی درصد احتمال نمیده ک شلخته باشم😐😂💆🏻‍♀

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

دوستم مرتب ترین شیک ترین باکلاس ترین آدم که میشناسم 

خالم شلخته ترین آدمی که میشناسم بازار شام هست خونش 

فقط عشق خرید هست هر وسیله‌ای مدرن ترینش داره تو پول غرق هفته ای چند دست لباس می‌خره ولی همیشه شلخته هست هیچ وقت لباساش ست نیست وای آدم پیر می‌کنه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

منم مثل توأم عزیزم ...من سه تا بچه دارم از وقتی اومدم نزدیک خونواده شوهرم و رفتم دانشگاه نمیرسیدم به کارام بعد هم بچه سوم اومد که اصلا الآنم برای آزمون دارم میخونم همیشه خداهم خسته ام و خوابم میاد

بجاش جاری بزرگم وسواس و بشدت وسواس خونش بی نهایت مرتب و تمیز ...خواهرشوهرام دوتاشون خیلی خونه های تمیز مرتبی دارن اما یکیشون چون چهارتا بچه داره و اون جاری دیگه ام چون مثل من سه تا بچه داره زیاد خونش مرتب نیست ...جالب بدونین مامانم زیاد مرتب نیست اما بابام بی نهایت مرتب تمیز بی نهایت 

نمدونم والا

خودم ولی هستم 

و اینجوری ام که اگه تا ۶ ماه بعدم اتاقم همون وضع بمونه هیچکاریش نمیکنم

یکی هم اگه بیاد مرتبش کنه سر چن روز دوباره اتاقا از هم میپاچونم

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

ببخشید کار ب سوالت ندارم ولی عجب خانواده شوهر سمی داری نمیدونم چرا ناراحتت شدم

بخدا جاش تو این تاپیک نیست اما هر بار مهمونی که میدم کلی تدارک میبینم بعد زن عموی همسرم خیلی ادم تمیز و وسواسی هست همیشه میگه ماشالله به خونه و زندگی و سلیقت بعد اینا این شکلی میشن🤣🤣🤣🤣

بعدش که میگم زن عمو تعریف میکرد خواهرشوهرم بهم گفت اره دستپختتو میگفت👀

یعنی نظم نداره خودمم دارم اعتراف میکنم ذاتا ادم منظمی نیستم حتی دوره ی نظم خریدم پارسال سعی کردم اصولی خونه تکونی کنم اما الان باز خونم بی نظم شده