2777
2789
عنوان

کسایی که مشکل گوارشی داشتن

126 بازدید | 20 پست

سلام  من بعد از عید یروز دچار ضعف شدم فک کردم ویروس یا سرما خوردگیه  بعد همون روز اسهال شدیدی گرفتم  گذشت یه هفته ده روز همچنان بی حالی و اسهال همراهم  بود  ولی خوب نشد  که نشد همچنان اسهال کوفتگی باهام بود رفتم ازمایش دادم گفت هیچیت نیست اما مگه میشه چیزی نباشه  ده ماهه من ببخشید دفع سالم و نرمال ندارم همش یا یبوسته گاهی  یا اکثر اوقات اسهال  گهگداری هم  طعم بدی میاد تو دهنم مثل هوای معده   کسی بوده با این علائم؟

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره ازمایش یده.درد شکم هم داری.متخصص گوارش برو.پیگیر باش.اندوسکوپی و کولنوسکوپی انجام بده

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

دوباره ازمایش یده.درد شکم هم داری.متخصص گوارش برو.پیگیر باش.اندوسکوپی و کولنوسکوپی انجام بده

درد ندارم فقط نفخ زیاده و اسهال  همش روده  هام صدا میده گاهی

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

[QUOTE=366926825]برو دکتر گوارش اندوسکوپی کن[/QUOTE

تو شهرستان رفتم ازم ازمایش مدفوع گرفت میگه همه چی نرماله  بابد برم  خود شهر تهران ببینم مشکل چیه پیش یه دکتر کاربلد

راه حلی داره؟

نه متاسفانه درمان مثل اینکه نداره فقط کنترل میشه 

با رژیم غذایی مناسب 

دارو یا اینکه دمنوش های گیاهی بخوری 

برای نفخ من بعد غذا زیره و رازیانه میجوشونم و میخورم 

چیزای اسیدی نخور اصلا 

من سالهاست درگیرشم... 

نه متاسفانه درمان مثل اینکه نداره فقط کنترل میشه با رژیم غذایی مناسب دارو یا اینکه دمنوش های گیاهی ب ...

ای واااااای  😩😩😩😩😩😩😩😩