2777
2789

واسه حجم دادن سینه وباسن ولب من یه شیشه کوچیک گرفتم ۸۰ هزار تومن اصل هست ولی هنوز استفاده نکردم من واسه سینه ام گرفتم فعلا چون شیر میدم استفاده نکردم ولی تعریفشو زیاد شنیدم

جنگ بعدي ايران بر سر آب هست اگر آينده فرزند و كشورمون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خوب نیست

خیلی باید ماساژ بدی خیلی بدبو هست اثر برای اقایون یکی میگفت داره. بقیه رو  پرسیدم نداشته یه دوره ای خودم رفته بودم تو کار فروشش راضی نبود کسی فک کنی کار پروتزو میکنه ابدااا

🌌خدا هست 🌌
واسه حجم دادن سینه وباسن ولب من یه شیشه کوچیک گرفتم ۸۰ هزار تومن اصل هست ولی هنوز استفاده نکردم من و ...

منم سينه هام خيلي كوچيكه خيلي ناراحتم اگه استفاده كنم نتيجه ميده يا نه

وضرريم داره؟

کلا هرکی دوماه یه قسمت از بدنش رو ماساژ بده حالا با هر روغنی باشه فرق نمیکنه بدن خودش واکنش نشون میده و حجیم میشه ربطی به نوع روغن نداره

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

زن عموم یه مدت گونه هاشو هر روز به مدت ۲۰ دیقه با روغن بادام تلخ ماساژ میداد گونه هاش ور اومد

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍