2777
2789
عنوان

چجوری یکی رو فراموش کنم

108 بازدید | 14 پست

از ته دلم دوسش دارم اولا که باهاش آشنا شدم هیچوقت فک نمیکردم جدا شیم ولی خب چنبار جدا شده بودیم و برگشتیم الانم حس میکنم قرار نیس تا همیشه کنار هم باشیم فقط میخوام بدونم این دردم درمون داره یا نه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی سخته موندن تو رابطه ای که همش درحال کات کردن و برگشتن باشید ...سمی ترین نوع رابطس،هر چه زودتر روانتو نجات بده

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

من یکی رو تا سر حد مرگ دوس داشتم

چقدرررررر عذاب کشیدم سر جدایی هزار سال پیر شدم فقط خدا میدونه چی کشیدم

ولی الان بعد یکسال کمرنگ تر شده دوست داشتنم

چون هر چیزی ک منو یاد اون مینداختو انداختم دور

همه ی عکسارو پاک کردم

با دوستای مشترکی ک داشتیم کم کم قطع رابطه کردم

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

برای من نداشت خیلی تلاش کردم خیلی هم اذیت شدم الان فقط به نبودن و ندیدینش عادت کردم....فقط کافیه که یه آهنگ که حست رو بگه یه شعر یه صحنه فیلم یا اسمش رو بشنوم و دوباره اون روزا برام تداعی بشه ولی آنقدر سختی کشیدم تا فراموش کنم انگار دیگه مغزم دوست نداره مرور کنم سریع خودمو جمع و جور میکنم

من یکی رو تا سر حد مرگ دوس داشتمچقدرررررر عذاب کشیدم سر جدایی هزار سال پیر شدم فقط خدا میدونه چی کشی ...

دقیقا میدونم چی کشیدی ولی خب قطعا دیگه کسی رو تا اون حد دوس نخواهی داشت مگه نه؟

برای من نداشت خیلی تلاش کردم خیلی هم اذیت شدم الان فقط به نبودن و ندیدینش عادت کردم....فقط کافیه که ...

خیلی سخته من خودم موقع کات اینارو تجربه کردم ولی متوجه میشدم اون راحت داره لاس میزنه با بقیه

خیلی سخته من خودم موقع کات اینارو تجربه کردم ولی متوجه میشدم اون راحت داره لاس میزنه با بقیه

درون ریزی خود آدم بدتره...سعی کن فقط بدی هاش بیاد جلو نظرت هی دلیل و استدلال بیار که از اول مال هم نبودین خداروشکر جفت هم نشدین بزار ذهنت بپذیره فراموش کنه

درون ریزی خود آدم بدتره...سعی کن فقط بدی هاش بیاد جلو نظرت هی دلیل و استدلال بیار که از اول مال هم ن ...

بدترین حس دنیاس کاش اصلا منم مث خودش بودم قبول میکردم هیشکی موندنی نیس