2777
2789

با خواهرم رفت و آمد نداریم بیرون با هم درارتباطیم  امروز قرار گذاشتیم بریم بیرون همو ببینیم  جایی که قرار بود بریم جای پارک ماشین  نداره با اتوبوس رفتیم

پشت سرمون دوتا خانم با ی بچه نشسته بودن بچه سرفه میکرد خانم بغل دستی بلند شد (بعد کلی غر زدن و...ظاهرا ترسید مریض نشه ) مادر بچه پرید بهش که چرا با بچم عین جزامی ها برخورد کردی و دوسه بار جلوی دهنتو گرفتی و....یهو خانمه از کوره در رفت که واسه چی بچه مریضتو آوردی تو اتوبوس و خلاصه کار به جاهای باریک رسید و روسری همو کندن و موهای همو کشیدن خانمه که بلند شده بود حرفهای زشت میزد خیلی خجالت کشیدم  مردای توی اتوبوس همش میخندیدن و مسخره میکردن  (فکر کنم فیلمش پخش شه به زودی تو مجازی  )راننده مجبور شد وایسه تا اون خانمه رو فرستادن صندلی های جلو دلم واسه بچه میسوخت سرفش بند نمیومد و ترسیده بود مامانشم درگیر دعوا کلا غافل از پسرش   بغلش کردم و نوازش و...مامان بچه بعد آروم شدن اوضاع اومد گرفتش و گفت دردت بخوره تو فرق سر اون زنه خوردت بچه ؟اونموقع ذوق کردم از این حرفش ولی از غروب آبریزش بینی و ته گلوم درد میکنه   احتمالا مریض شدم😥 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اسی خوبی اونروز تاپیک شلوغ شد قفل کردی میشه عکس اسکرینی ک ب دخترت فرستادی و ایموجیذرو بفرستی از اونروز فکرم گاهی میاد پیشت

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
سلام اسی خوبی اونروز تاپیک شلوغ شد قفل کردی میشه عکس اسکرینی ک ب دخترت فرستادی و ایموجیذرو بفرستی از ...

عزیزم سایت  دو روزه خرابه عکس نمیشه ارسال کرد وگرنه میفرستادم برات