2777
2789
عنوان

آرایشگرا میشه بیاید

47 بازدید | 10 پست

سلام 

بچه ها من میخوام کلاس رنگ مو ثبت نام کنم 

بعدش میگن ۶ ماه باید دستیار باشی 

تو مدت دستیاری هم که حقوق نداری.

پس چجوری میشه درامدی کسب کرد تا بشه یه مواد خرید

من پشتوانه ی مالی ندارم

کسی تجربه ای داره؟

عزیزم میتونی توی دیوار یا پیج اگهی بذاری که به مدل نیاز داری و فقط هزینه مواد رو‌ میگیری

بعد مشتریتو باید ببری جایی که دستیاری میری همونجا کارتو انجام بدی و استادت بالای سرت باشه

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدل بزنبهشون بگو هزینه مواد میگیریولی دستمزد خودتم کمتر بگیر ولی به مدلت بگو دستمزد نمیگیرم و فقط هز ...

به نظرتون چقدر هزینه ی دستمزد بگیرم خوبه؟ برای بهمن امسال میخوام.

احتمالا هم بالاشهر تهران مشغول به کار میشم

به نظرتون چقدر هزینه ی دستمزد بگیرم خوبه؟ برای بهمن امسال میخوام.احتمالا هم بالاشهر تهران مشغول به ک ...

من خودم خدمات عروس انجام‌میدم

از خدمات رنگ و لاین شیمیایی اطلاع کافی ندارم

ولی حداقل ۵۰۰ دستمزد در نظر بگیر 

چون کار رنگ به شدت سخته

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

راستش ظاهرا همه جا تا ۲ یا سه ماه اول هیچی نمیدن

خیلی دست پا چلفتی باشی..آره! ولی یک سری ها فرز هستند و سریع یاد می‌گیرند و کمک کار هستند.شیرینی میدن 

کنار رنگ حتما سشوار یا براشینگ یاد بگیر. کلاس نمیخاد بری.. همونجا نگاه کن چند بار تمرین کنی دستت میاد. تو رنگ خیلی مهمه

خیلی دست پا چلفتی باشی..آره! ولی یک سری ها فرز هستند و سریع یاد می‌گیرند و کمک کار هستند.شیرینی میدن ...

آی مرسی که گفتییی 💙

نه موسسه نیس.

کلاس نفیسه جوکار رو میخوام برم.تو اینستا پیجش هس