2777
2789
عنوان

میشه بیاین خواهرانه بگین چجوری آروم شم بخاطر نامزدم و شات

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدم گول استوریا رو نخورمیشناسم کساییو یه جا میره ده تا عکس میگیرههر دو سه ماه یکیشو استوری میزنهتو ...

ولی اینایی ک من میبینم هر روز ی جایی هستن 

انقد هم خوشبختن ک خدا میدونههههه

ببخش رک میگم

ولی خیلی عصبی و بد حرف زدی باهاش.

من برداشتم از حرفای اون محبت و توجه به تو بود.

ولی تو انگار طلبکاری یجورایی.

ببین نگاه به الانت نکن. نگاه کن یه عمر میخوای باهاش زندگی کنی.

مرد تشنه احترامه. هر چقد تو چشمش بزرگش کنی. بیشتر بهت اهمیت میده.

و اینکه خیلی طبیعیه قبل عروسی اعصابت ضعیف شده باشه. مخصوصا خونه نشینی هم همراهش شده دیگه بدتر.

سعی کن خودتو آروم کنی.

همسرت خدا رو شکر کاریه.

بیافتید رو روال زندگی حتما تلاش اونم بیشتر میشه.

چقدر باهاش نامهربونی ؟ اذیتش نکن . خیلی سخته واقعا برای اون هم توی این شرایط پول دراوردن ! عجله نکن . همه چیز رو بدست میارین باهم .

محبت بین زن و شوهر از همه چیز دنیا با ارزش تره .این اگه از بین بره هیچ چیز جاش رو نمیتونه پر کنه 

ببخش رک میگمولی خیلی عصبی و بد حرف زدی باهاش.من برداشتم از حرفای اون محبت و توجه به تو بود.ولی تو ان ...

مبدونم ولی دیگ نمیکشم 

دوسال زمان کمی نیست 

همون چن بار کوچیکی ک بیرون رفتیم هم خونوادش زهر کردن 

خسته شدم درک کن

چقدر باهاش نامهربونی ؟ اذیتش نکن . خیلی سخته واقعا برای اون هم توی این شرایط پول دراوردن ! عجله نکن ...

پس من چی 

دوران نامزدی برمیگرده؟

بیرون رفتن ت دوران نامزدی ی چیز دیگس 

بعد از ازدواج همچی عادی میشه بیرون رفتن دیگ نمی‌چسبه 

اون موقه بیرون رفتنو میخام چیکار 

من خودم همیشه از اول زندگیم کار کردم و تقریبا اندازه شوهرم درامد داشتم . واقعا درک نمیکنم چرا خانومها از شوهرهاشون طلبکارن !

اگه رفاه ببشتری میخواین شما هم مشترکت کنین توی هزینه ها . کی گفته که وظیفه اون بنده خدا اینه که همه چیز رو محیا کنه 

ولی اینایی ک من میبینم هر روز ی جایی هستن انقد هم خوشبختن ک خدا میدونههههه

هیچ کس بدبختیشو استوری نمیکنه گلم.

خودت باشی میای از دعوات استوری بزاری؟

طرف تو ماشین داشته فحش میخورده تا جلو در رستوران بعد رفته از شامش عکسم انداخته کلی چیز میز عاشقونم نوشته.

تو فقط عکسو میبینی.

اینستا شده دشمن زندگیامون. به خدا اونجوری که میبینی نیست.

قسم میخورم یه روز حسرت اینو خوردم که طرف همه مناسبتا میره آتلیه عکس میگیره. ولی من تا الان نرفتم آتلیه. بعد یه خدت فهمیدم شوهرش کلا بی کاره و نه تنها پول آتلیه بلکه پول در ورد و خوراکشونم از طلاهاشه.

قسم میخورم با مقایسه کردن فقط زندگیو به خودت زهر میکنی

مبدونم ولی دیگ نمیکشم دوسال زمان کمی نیست همون چن بار کوچیکی ک بیرون رفتیم هم خونوادش زهر کردن خسته ...

درکت میکنم.

ببین سعی کن آروم باشی اول

بعد یه بار تو آرامش نه با عصبانیت بشین باهاش صحبت کن بگو دلم میخواد تو نامزدیمون بریم بیرون

بگو حالا که دارای تموم میشه نمیخوام حسرت یه دلم بمونه. همسرت از پیامش معلومه دوستت داره. اگه بتونه حتما میاد باهات.

بعدم فکر نکن عروسی کنید همه چی تمومه نه.

من انقد تایم عقدم بدددددددد بود که بعد عروسیم تازه خوشیا و بیرون رفتنام شروع شد.

فقط سعی کن درکش کنی.

اونم نگرانه که تو دو سال نتونسته کسب درآمد کنه و حالا میخواد زندگی رو شروع کنه. بهش اطمینان بده همه جوره پشتشی و داری زحمت کشیدنش رو میبینی