2777
2789

سلام دوستان من امروز عکس رنگی رحم انجام دادم و متاسفانه لوله هام بسته بود کسی هس که با وضعیت من باردار شده باشه چه درمانی انجام دادین توروخدا بیاین بگین خیلی حالم بده

فکرنمیکنم با لوله ی بسته بشه باردار شد ولی راه های زیادی وجود داره که باهاش لوله رو باز میکنن و میتونید باردار بشید.خیلیا بعد از چند بار عکس رنگی گرفتن مشکلشون حل میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  ممنون از جوابت تبریک میگم بهت کجا انجام دادی و هزینه ش چقدر شد ؟؟

برای من خیلی وضع لوله هام خراب بود یه بار انجام دادم نشد منم پیش دکتر شروین که ار سه ماه میاد ایران لاپارا شدم ۱۵تومن شد

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

سلام . فریبا جان نگران نباش

با لاپاراسکوپی باز میکنن و بعد چند ماه باردار میشی ان شاالله

تو اینستا یه پزشکی  کاراش رو میزاره . یکی هم همین مورد بود

خدایا " سرنوشتم را خیر بنویس، که آنچه تو دیر میخواهی زود نخواهم و آنچه تو زود میخواهی دیر نخواهم
عزيزم من از كاربرهاي ديگه شنيدم كه ظاهرا چسبندگي لوله داشتن و با همون عكس رنگي ظاهرا باز شده و بعدش ...

عزیزم من رفتم بهم گفت با ماده ی حاجب باز نشد دفه ی اولم بود   

عزیزم من رفتم بهم گفت با ماده ی حاجب باز نشد دفه ی اولم بود    

خوب این تزریق هست

لاپاراسکوپی بیشتر برای این موردا استفاده میشه

خدایا " سرنوشتم را خیر بنویس، که آنچه تو دیر میخواهی زود نخواهم و آنچه تو زود میخواهی دیر نخواهم
سلام . فریبا جان نگران نباش با لاپاراسکوپی باز میکنن و بعد چند ماه باردار میشی ان شاالله تو اینستا ...

ممنون سوسن جون بخدا امروز که بهم گفت لوله هات بسته ست اصلا انگار تمام دنیا روسرم خراب شد دیگه موندم چیکار کنم با این اوضاع مالی بد