2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به دانشگاهت داره 

دانشگاه دولتی معمولا حراستش عقده ایه یه بار عین دهه شصت از من  به خاطر اینکه مانتوی آبی آسمونی پوشیده بودم تعهد گرفت 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

معمولا گیر به رنگش نمیدن .. به کوتاه و بلندی گیر میدن 

ولی یه نصیحت.. اگه ترم اولی هستی یکم با احتیاط تر لباس بپوش .. چون تجربه نشون داده روی ترم یکی ها همیشه خیلی حساسن .. برای اینکه زهر چشم بگیرن

اگه از همون اول بهت گیر بدن میری تو لیست سیاهشون ..اونوقت کاملا موجه هم لباس بپوشی بهت گیر میدن .. ولی اگه بفهمن قصد خاصی نداری دیگه هیچ کاری بهت ندارن

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

معمولا گیر به رنگش نمیدن .. به کوتاه و بلندی گیر میدن ولی یه نصیحت.. اگه ترم اولی هستی یکم با احتیاط ...

راستش حراست یکی دوباری بهم گیر داده ولی چون دانشگاهیم که دانشجو زیاااااد داره یادشون ‌نمیمونه ولی کلا خوشم‌ نمیاد بهم‌ گیر بدن فکرمو درگیر میکنه تا کلی وقت

راستش حراست یکی دوباری بهم گیر داده ولی چون دانشگاهیم که دانشجو زیاااااد داره یادشون ‌نمیمونه ولی کل ...

حق داری ولی چه میشه کرد.. فقط باید تو چشمشون نباشیم

خدایی فکر کن .. پول بگیری که به همجنس خودت گیر بدی🙄

🪷Passo per passo verso il sogno🪷