2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیلشو پرسیدم و اگه دیدم درسته نپوشیدم چون دوست دارم به نظرات هم احترام بذاریم مثل وقتی که من بهش میگم فلان لباس و نپوش خوشم نمیاد

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

تاجایی که بتونم مراعات میکنم ، دوست ندارم حرص بخوره و با خودش فکر و خیال بد کنه و تو زندگیمون سر مسائل ساده سردی و کدورت پیش بیاد ...ولی اینکه روسریم میوفته گاهی حرص میخوره که من همیشه میگم عزیزم قربون غیرتت برم چشم سرم میکنم ،دیگه چندبار ک تذکر بده میگم تا دعوامون نشده بیخیال من شو ...

ب نظرم تو زندگی متاهلی باید یاد بگیری چطوری احترام  ب علایق همسرت بذاری

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اگه خودت عاشق اون لباسی و حس رضایت میذه بهت بازم

واقعیتش نمیدونم چون من اگه عاشق لباسی بودم شوهرمم خوشش اومده 

اگه منظورتون داخل خونه است وقتی شوهرم نباشه میپوشم

اگه بیرون خونه قطعا نظر شوهرم شرطمه حتی اگه خودمم اون لباس خیلی دوست داشته باشم  

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

اخه شوهر من بخاطر خانواده اش میگه نپوش نه خودش

پس به احترام حرفش نپوش ، دوست نداره دیدگاهشون بهت تغییر کنه ،خودش داره بهت تقلب میرسونه که از چشمشون نیوفتی ...بگو باشه عزیزم بخاطر حرفت فقط خونه پدرت و فامیلهات اینو نمیپوشم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پس به احترام حرفش نپوش ، دوست نداره دیدگاهشون بهت تغییر کنه ،خودش داره بهت تقلب میرسونه که از چشمشون ...

چی بگم والا . من بیشتر حرصم از خانواده شه که اونا فک میکنن من خودمو ازشون سر تر میبینم