2777
2789
عنوان

توروخدا بهم راهنمایی بدین

115 بازدید | 30 پست

سلام بچمو شوهرم تو حموم شست بعد که داشتم خشکش میکردم دیدم مدفوع لای پاش هست دوباره گذاشتمش داخل تا شستش بعد من چون همه چی رو نجس دونستم حوله رو گذلشتم بشورم فرشم جمع کردم 

مگه به فرش خورد؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از رو سرامیکا رد شدم اومد تو سالن روی فرشو تو اشپزخونع خلاصه میگم نکنه پامو گذاشته باشم روی اون جاهایی که اب از بچه چکیده و پای من نجس شده باشه و همه چیو نجس کرده باشم با راه رفتنم 

بعد از رو سرامیکا رد شدم اومد تو سالن روی فرشو تو اشپزخونع خلاصه میگم نکنه پامو گذاشته باشم روی اون ...

عزیزم شما وسواس داری

به نظرم یه فکر اساسی بکن وگرنه خودت از درون نابود میشی

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
خب اون ابی که چکه کرده از پاهای بچه

ن عزیزم این چه حرفیه نجس نشده حوله آب رو میکشه ب خودش 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

ن عزیزم این چه حرفیه نجس نشده حوله آب رو میکشه ب خودش

به هر حال فرشو گذاشتم بشورم اما من انقد عصبی بودم که یادم نیست پاهام نم داشت یا نه که از روی بقیه فرشا رد شده بودم 

به هر حال فرشو گذاشتم بشورم اما من انقد عصبی بودم که یادم نیست پاهام نم داشت یا نه که از روی بقیه فر ...

ن عزیزم فکرتو درگیر نکن

هوای سرد براچی انقد اذیت؟ 

دو روز دیگ روماتیسم میگیری کمرت میشکنه

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤