2777
2789

سرم خارش و ریزش داشت رفتم پیش یکی اسکالپ اسکراب مو انجام داد برام موهام که خوب نشد هیچ بدترم شد الان داره مثل چی میریزه تو سه هفته این چه کاری بود من کردم این اسکالپ دیگه چه کوفتی بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو سرش بیچارش کن

هر چی پیام میدم میگم چیکار کردی با موهای من 

انگار نه انگار میگه خودت حتما مراقبت بعدشو انجام ندادی

باورتون نمیشه من وقتی رسیدم خونه تمام ملافه ها رو عوض کردم و لباس های تمیز پوشیدم و تا سه چار روز کارم شستن لباس ها و وسایلم بود شانه و اینا 

حالا میگه خودت مقصری 

یعنی دیگه اینقدر عصبی ام که میخوام برم قرص خواب بگیرم بخورم از عصبانیت اصلا خوابم نمیبره

جدی میگی میتونم اینقدر حالم بده که نگو

ببین بعضی کارا بایپ توسط پزشک انجام بشه یا توسط کسی که مدرک اون کار رو گرفته. در کل اینها هم که نباشه باید حرفه ای باشه ، مثلا ارایشگر برای رنگ‌اگر مو رو بسوزونه میشه رفت صنف و اگر خسارت تایید بشه باید پرداخت کنه ارایشگر.

حالا شما ببین کاری که انجام دادی جزو کدوم دسته هست؟

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

هر چی پیام میدم میگم چیکار کردی با موهای من انگار نه انگار میگه خودت حتما مراقبت بعدشو انجام ندادیبا ...

من از مرکز پاکسازی کف سر شیکاما پرسیدم گفتن خارش بعد از اسکراب به خاطر لاشه باقی مانده انگل دمودکسه

اما خب من خودم اسکراب انجام دادم اونجا مشکلی نداشتم و اوکی بودم تا تاحالا

میخوای خودت هم ازشون سوال کن: shikam-care.com

شایدم هم موادی که زدن برات مناسب نبوده