2777
2789
سلامدعزیزم تورو خدا اگه جواب داد به منم بگو

14 جلسه رفتم  شب اول و خیلی خوب خوابیدم بدون قرص شب دوم نخوابیدم شب سوم بدون قرص 5 ساعت خوابیدم شب چهارم نخوابیدم شب پنجم با قرص خوابیدم   بقیه شبا هم با قرص یکم میخوابیدم نمیدونم اصلا جواب داده یا نه ولی با این وضعیت یعنی جواب نداده. امروزم دکتر منو دید برام دارو نوشت و دارم نا امید بر میگردم شهرمون 

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منو ین یه دوست بدون اگه کاری داشتی. چیزی خواستی من عین یه خواهر بدون

فدات بشم عزیز دلم.. ممنون فقَط برام دعا کن

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
سلام عزیزم چه خبر خوب شدین اگه دیدین ارتی ام اس فایده ای داشته به منم بگین برم

سلام عزیزم من قبلا با قرص اصلا خوابم نمیبرد ولی الان با قرص میخوابم چند ساعتی.. مثلا دیشب با قرص الپرازولام 1 درصد من خواب خیلی خولی داشتم در صورتی که قبلا با همین قرص من اصلا 1 دقیقه هم نمیخوابیدم.فهمیدم تو شهر خودمونم هست این دستگاه تصمیم دارم ی دوره دیگه برم ببینم چی میشه اخه تهران خیلی برام سخت بود دخترمو نبرده بودم و روزی دو جلسه انجام میدادم هزینشم زیاد میشد بعد 14 جلسه دیگه ادامه ندادم  

سلام عزیزم چه خبر خوب شدین اگه دیدین ارتی ام اس فایده ای داشته به منم بگین برم

شما چند ساعت میخوابی؟ قرص میخوری؟ 

شما چند ساعت میخوابی؟ قرص میخوری؟

منم عین شمام اره قرص میخورم ولی قرصام دیگه پیدا نیست میخوام عین قبل بشم الپرازوا هم اعتیاد اوره منم تو شهرمون هست ولی ۷۰۰جلسه ای زیاد میگیره من قزوین هستم شما کدوم شهرید

منم عین شمام اره قرص میخورم ولی قرصام دیگه پیدا نیست میخوام عین قبل بشم الپرازوا هم اعتیاد اوره منم ...

من دزفولم..تهران که رفتم جلسه ای 800 میدادم. دزفول هنوز نرفتم بپرسم. من حتی شده بود دو هفته هم نخوابم چند تا زولپیدم میخوردم نهایت 2 سه ساعت جواب میداد  الانم بدون دارو خوابم نمیبره ولی بعد از اینکه برگشتم 3 شب بدون قرص شبی 4 ساعت میخوابیدم دوباره بی خوابی برگشت قرص میخورم البته هرشب ی چیزی میخورم یبار زولپیدم یبار الگرازولام یشب دیفن هیدرامین همینجوری دارم میگذرونم نمیدونم تا کی میشه اینجوری زندگی کرد 

من دزفولم..تهران که رفتم جلسه ای 800 میدادم. دزفول هنوز نرفتم بپرسم. من حتی شده بود دو هفته هم نخواب ...

این پیج اینستاگرامم  art. ms-negarاونجا دوست داشتی بهم پیام بده راحت تره پیج طراحی چهره است