2777
2789

عزیزم شما رفتی برای ار تی ام اس منم مشکل بیخوابی شدید دارم زندگیم مختل شده تورو خدا اگه رفتی بیا بگو چی شد

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
عزیزم شما رفتی برای ار تی ام اس منم مشکل بیخوابی شدید دارم زندگیم مختل شده تورو خدا اگه رفتی بیا بگو ...

نه عزیزم نرفتم شوهرم نمیزارع برم ولی یکی میرفت ازش پرسیدم گفت جواب نگرفتم منم دیگه ول کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما رفتی برای ار تی ام اس منم مشکل بیخوابی شدید دارم زندگیم مختل شده تورو خدا اگه رفتی بیا بگو ...

عزیزم تاپیک هاتو خوندم توهم عین من انقدر حرص بچه تو خوردی اینجوری شدی بی خوابیت از کی شروع شده؟ اصلا نمیخوابی  یا کم میخوابی؟   

عزیزم تاپیک هاتو خوندم توهم عین من انقدر حرص بچه تو خوردی اینجوری شدی بی خوابیت از کی شروع شده؟ اصلا ...

اصلا نمیخوابم.. خیلی درمونده شدم بچم الان 5 سالشه 4 ماهه بیخواب شدم.. سه شنبه قراره برم تی ام اس برام دعا کن بهم جواب بده اخرین راهمه چون اصلا با دارو هم نمیخوابم

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
نه عزیزم نرفتم شوهرم نمیزارع برم ولی یکی میرفت ازش پرسیدم گفت جواب نگرفتم منم دیگه ول کردم

یعنی اصلا بهترم نشده؟ چند جلسه رفته بوده؟ 

اصلا نمیخوابم.. خیلی درمونده شدم بچم الان 5 سالشه 4 ماهه بیخواب شدم.. سه شنبه قراره برم تی ام اس برا ...

ایشالله جواب بگیری به حق ۵تن  اگه جواب داد عزیزم به منم بگو نقشه مغزی گرفتی؟ 

ایشالله جواب بگیری به حق ۵تن اگه جواب داد عزیزم به منم بگو نقشه مغزی گرفتی؟

4 ماه پیش چون معده درد شدید داشتم هر دکتری میرفتم میگفتن از اعصابه پیش دکتر حیدری رفتم نقشه مغزی گرفت اون موقع بی خوابی نداشتم گفت استرس و اضطراب دادری بهم دارو داد و حین مصرف دارو بیخواب شدم   الان من شبانه روز حتی یک ساعتم نمیخوابم تورو خدا برام دعا کن امیدم اول خداست بعد این روش اگه خوب نشم معلوم نیست در اینده چه بلایی سرم میاد 

اصلا نمیخوابم.. خیلی درمونده شدم بچم الان 5 سالشه 4 ماهه بیخواب شدم.. سه شنبه قراره برم تی ام اس برا ...

جواب میده میدونی چرا چون امروز من داشتم میگفتم خدایا اگه این راه جواب میده یه جور به من بفهمون بعد پیام شمارو دیدم جواب میگیری ایشالله میای اینجابه من میگی منم میرم

4 ماه پیش چون معده درد شدید داشتم هر دکتری میرفتم میگفتن از اعصابه پیش دکتر حیدری رفتم نقشه مغزی گرف ...

از اعصابه عزیزم ایشالله خیلی بد من خیلی کم اوردم دیگه من الان هشت ماهه این جوریم

4 ماه پیش چون معده درد شدید داشتم هر دکتری میرفتم میگفتن از اعصابه پیش دکتر حیدری رفتم نقشه مغزی گرف ...

منم داروی اعصاب خوردم اینجوری شدم شاید اگه نمیخوردم اینجور نمیشدم شاید عوارض دارو ولی ایشالله جواب بده 

منم داروی اعصاب خوردم اینجوری شدم شاید اگه نمیخوردم اینجور نمیشدم شاید عوارض دارو ولی ایشالله جواب ب ...

شما چند ساعت شبانه روز میخوابی؟ با دارو میخوابی؟ کاش دارو به من جواب میداد  من حتی یکساعتم نمیخوابم چه با دارو چه بی دارو 

میرتازاپین خوردین با اگو ملاتونین خوردین

نه اینارو نخوردم ولی ملاتونین . لورازپام زولپیدم کلوناز پام ترازودون و الپرازولام داکسپین هیچ کدوم منو خواب نکرد