2777
2789
عنوان

دختر بچه هفت ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 25 پست
الان بنظ شما جامعه ۲۰ سال پیش با الان یکیه ؟!این طرز فکرا رو بندازین دور با کتک زدن فقط بچه لج می‌کن ...

خو؟ 

تو راه بهتری برا تربیت بچه ب ذهنت میرسه؟ 

حتا اگ با بچه مهربون هم باشی اون فک میکنه هر کاری انجام بده حتا کار بد خوبه وقتی این کارو انجام بده و دعواش نکنی فک میکنه داره کار بسیار خوبی میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میاد به دستور پام می‌افته که ببخشید حتما نمیتونم تکون بخورم پامو سفت میچسبه که ببخشید اصلا ول کن نیس ...

خو بگو بخشیدم ولی دیگ تکرار نشه 

ب نظرم ببر زوانپزشک بزرگ شه احتمالت بدتر میشه 

خو بگو بخشیدم ولی دیگ تکرار نشه ب نظرم ببر زوانپزشک بزرگ شه احتمالت بدتر میشه

میگم بخشیدم ولی بازم تکرار میکنم اگه نباشم اول میاد بهم میچسبه دستامو سفت میگیره نبخشم میگه به درک یه وقتاییم می‌ره گریه می‌کنه دوباره میاد میگه ببخش 

تو رو خدا بچه هاتون رو کتک نزنید.

ما الان داریم توی عصر الکترونیک زندگی می کنیم.

با زمان قدیم مقایسه نکنید که ما خودمون کتک می خوردیم.

استارتر عزیز، دختر منم هفت سالشه، جدیدا با گریه و جیغ حرف میزنه، دختر منم کولی میشه، اما وارد بازی نمی شم و خودم رو مشغول یه کاری می کنم، خیلی سخته ها ولی بهش می گم خب الان چیکار کنیم بهتره؟

به قول دکتر هلاکویی روزی چند بار بهش می گم دختر خیلی خوبی هستی....

اینطوری بیشتر نتیجه می گیرم.

به نظرم یه جهش روحی روانی دارن که سن ۷ تا ۸ سالگی درگیرش می شن.

تو رو خدا بچه هاتون رو کتک نزنید.ما الان داریم توی عصر الکترونیک زندگی می کنیم.با زمان قدیم مقایسه ن ...

منم نمیزنمش مگه اینکه اون اول بزنه منم یکی کوچولو بزنمش ولی  با همه اینجوریه تحمل کوچکترین اخمی رو نداره