2777
2789

سلام دوستان من حدودا یک ساله عقد کردم و با شوهرم رابط ه کامل داریم(لطفا نگین خوب نیست و نصیحت نکنین)

ولی من از اولین بار تا همین الان که یک سال گذشته مدام درد دارم و هر با انگار دفعه اوله 

خواستم از تجربه شما استفاده کنم ببینم طبیعیه این فضیه 

دوستان نمیتونم از کس دیگه ای بپرسم وگرنه اینجا مطرحش نمیکردم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع رابطه خودت آمادگی لازم رو داری؟ 

یکی از دلایلش میتونه عدم آمادگی خودت باشه ، یکی از دلایلش میتونه واژنیسموس باشه ، دلایل زیادی داره باید توسط دکتر بررسی بشه

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

نه طبیعی نیست

هرچه زودتر برو متخصص زنان.

درضمن نیاز به گفتن نامزدی نبود،تاثیری در جوا نداره که

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

منم چندماه درد و خونریزی داشتم، البته خیلی ببخشید بخاطر پارگی بود

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

از ژل و روان کننده و اینا استفاده نمیکنین؟شاید واژنت خشکه

استفاده میکنیم عزیزم 

همسرم میگه طبیعیه و ب خاطر تن گی هست 

ولی خودم فکر نمیکنم عادی باشه و همه اینقدر اذیت بشن🤦🏻‍♀️

موقع رابطه خودت آمادگی لازم رو داری؟ یکی از دلایلش میتونه عدم آمادگی خودت باشه ، یکی از دلایلش میتون ...

بله امادگی دارم حتما دکتر میرم ممنون از راهنماییتون