2777
2789
عنوان

پسره کله پوکم کرده🤣

119 بازدید | 10 پست

من سه ساله رو یکی کراشم سه سال اصلا زمان کمی نیست

خودم گشتم پیجشو هم پیدا کردم ، بعد خودشم چندباری پیام داد ولی بخاطر درس کلا عقب کشیدم، دیدم چند مدتی استوری عاشقانه میزاره و قلب ست کرده  زد همه دخترای پبجشو از جمله من ،انفالو و ریمو کرد😐😔🤣خودمو دلداری دادم گفتم نه کات میکنن، واقعنم الان کات کردن ولی مشکل اینه که دیگ انفالو و ریمو کرده راه ارتباطی ندارم ، بخاطر درس گفتم ول کن الان بدتر ذهنم درگیرههههه خیلیییی همش تو فکرشم درسمم موندم😐 چیکارکنم

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم اشتباهی انفالوت کرده ، خواسته دخترها رو بخاطر تو انفالو کنه اشتباهی شما رو هم انفالو کرده ول ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣این عالی بود 

اصلا به نظر من انفالو کرد تا دستم خسته نشه یهو پیام بدم

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

بابا ول کن الان موقع این کارا نیست الان موقع پیشرفت خودته موقعی هست که تو فکر خودت و درس خوندن باشی به این چیزا فکر کن و بقیه رو به پشمات بگیر😉 بهتر از اینا پیدا میکنی ان شاء الله😂❤️

بابا ول کن الان موقع این کارا نیست الان موقع پیشرفت خودته موقعی هست که تو فکر خودت و درس خوندن باشی ...

عزیزم حس میکنم بهتراز اون نیست😔🤣 

در کل منظورم این بود همون موقع که به فکر درست بودی الان هم به فکر درست باش💅

خرم من جوگیر شدم😂😂 

خرم من جوگیر شدم😂😂

اشکال نداره منم بعضی موقع ها اینطوری میشم😂😂هیچ دختر دبیرستانی وجود نداره که روی کسی کراش نباشه، حق داری تو دوره امتحانات همه به این چیزا فکر میکنن🤣🤣مخصوصا ازدواج