snmm مدیر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19488 عنوان خدایاشکرت نی نیم بدنیااومد | مشاهده متن کامل بحث + 6690 بازدید | 272 پست سلام دوستای گلممممم مرسی از تک تک عزیزان ک برای سالم بدنیااومدن نی نیم دعا کردن الهی همگی حاجت رواشین.بالاخره بعد ده سال انتظار خداسهم منم داد.خدایاشکررررررررت امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون 1403/10/14 | 20:13 53 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزسفیدتنها عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 862 منم ده ساله منتظرماینقدر خرج کردم پولی برام نموندهفقط جای امپولا تنم گره کرده هنوز
فرنازجان عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 15110 یعنی همیشه هستن کسایی ک اینطوری انرژی متفی باشن و تو هر تاپیک مثبتی تر بزنن بچه مدرسه ایه دیگه.. جوگیر وتوهم دانایی...انتظاری نیست. پارسا پسرمامان😍
snmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19488 مبارکههه😍😍 ممنون گلم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
snmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19488 وای چه خبر خوبی خیلی برات خوشحالم😍 مرسی عزیزدلمممممم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
نسیم1375هستمy عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 19623 سلام مبارکه چند هفته ب دنیا اومد دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..
snmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19488 مبااارکه گلم چن هفته بودی ؟ طبیعی یا سزارین مرسی عزیزم.سزارین ۳۸هفته و ۳روز امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
snmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19488 خداروشکر عزیزه دلم ایشالا بهترین ها براش پیش بیاد مبارکه مبارکه کلی بوس به خودت که همچین کار سختی ان ... عزیزدلی ممنون گلم الهی آمیییییین. امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
snmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19488 مبارکه گلم واقعا خوشحال شدم میشه برای من دعا کنی زندگیم درست بشه شوهرم خوب بشه باهام خونه دار بشیم🙁 ممنون گلم الهی بحق امام زمان مشکلاتت حل بشه گلم هر چ زودتر صابخونه بشین امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
نسیم1375هستمy عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 19623 مرسی عزیزم.سزارین ۳۸هفته و ۳روز برا من گفت ۳۸ هفته و ۱ روز زایمانمه دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..
snmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19488 واااایییی چه وایب خوب و مثبتی داره تاپیکت😍😍😍😍خدا حافظتون باشه😍😍😍 ممنون گلم الهی قسمت همه منتظرا امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
snmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19488 عزیززززم😍پا قدم نو رسیده مبارک☘️🦋 مرسی عشقممممم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
snmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19488 خدایا شکرت😍😍 ایشالا دامن همهی منتظر ها سبز بشه جنسیتش چیه؟ الهی آمین دختره گلم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
snmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19488 عزیزم❤️قدمش مبارک و پر خیر و برکتان شاءالله روزی همه ی اونایی که منتظر بچن ممنون عزیزدلم الهی امین امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
snmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19488 کوچولویبب قشنگمممم❤️❤️لطفا نزار کسی ماچش کنه! جدی بگیر حرفمو مرسی گلم حتما امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
snmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19488 مبارکه عزیزمانشالا زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه مرسی عزیزم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون