2777
2789

موهام خوب عالی بود از پارسال چرب شد   از بعد عید من سیستم گوارشم بهم  ریخته درست نشد که نشد  سر همین خیلی اسهال میشم  ضعف دارم بیحالم گاهی دیگه اون سلامتی سابق رو ندارم  نمیدونم چ مرگمه نکنه اصلا من سرطان دارم  دلم برای بدن نرمالم تنگ شده ماه هاست اون ادم سابق نیستم   ازمایش واسه گوارش دادم  میگه سالمی   نمیدونم  شایدم نمیفهمن  ولی مطمئنم یه مرگم هس   نمیدونم چه  دکتری  برم  خوب  بشم  کل  وجودم بهم ریخته  اون از سیستم  ایمنی  و گوارش  اون از چرب شدن موهام  واقعا چی ب سرم اومد😩

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

خدای بشار اسد گرفتت

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید غذاهای خوب بخوری بعد موهات چربه مشکلی نیستااا

فک نمیکنم‌برا غذا باشه حسرمیکنم ی مرگم هست  بدنم دیگه سالم نیس

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

به بدنت اعتماد کن و نگران نباش.بدن انسان خیلی هوشمنده.برای موهاتم شامپو مخصوص و ماسک بگیر

نه ماهه گوارش من نابود شده  درست دفع نمیکنم  یا اسهالم  یا ببخشید کامل دفع نمیکنم  بدنم ضعف داره گاهی  با اینکه خورد خوراکم  خوبه

درمورد بچه ها یه چیزی هست که نمیدونم درمورد بزرگترا هم صدق میکنه یا ن.. کمبود زینک و عفونت روده باعث اسهال مزمن میشه و درصد زیادی از سیستم ایمنی بدن وابسته به روده هاست .. آزمایش مدفوع هم بده 

به امید سلامتیت

همش جدی میگم شوخی نمیکنم بررسی هورمونی اولین گام پیدا کردن اختلاله

نمیدونم بخدا  چه غلطی کنم یه جام  که نیس ده جای  بدنم  بهم ریخته  متلاشی شده  دلم میخاد  برگردم دوسال پیش   همه از بعد  عید شروع شد فک کردم یه ویروس  یا سرماخوردگی سادس 

درمورد بچه ها یه چیزی هست که نمیدونم درمورد بزرگترا هم صدق میکنه یا ن.. کمبود زینک و عفونت روده باعث ...

من ازمایش دادم  دکتر نفهم میگه چیزیت نیس  یکی نیس بگه مرتیکه نفهم من چیزم نیس چرا ماه ها اسهالم  

اگر واقعا نگرانی باید دکتر غدد بری و چکاب بشی.

میرم ی چکاپ کامل بدم  خدایا