آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
اکس من که بسیار سمی بود😂😂😂کلاه بردار از اب در اومد و چند ماه هست فراریه از دست مردم ولی دلم براش تنگ شد دیروز یهویی.به هر حال امیدوارم یه روز دوباره ببینمش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
اکس من که بسیار سمی بود😂😂😂کلاه بردار از اب در اومد و چند ماه هست فراریه از دست مردم ولی دلم براش ...
واییییی 😂😂
اره خب چون دوستمم دقیقا مثل تو بود تهش کات شدبا کل خانواده پسره هم اشنا بودن چ ربطی دارع
از اولم همین بودا فک میکردم درست میشه ولی دوسش دارم ..نمیدونم چه گلی به سرم بگیرم