2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووو خیلی وقت داری هنوز  انقد از این افت و خیز خواهی داشت که خدا میدونه 

ترم دوم داره کم کم شروع میشه 

از بهمن ترم دوم رو بخون روزی چند ساعت هم اختصاص بده به ترم اول اینجوری تا خرداد خمش جمع میشه احیانا عقب ماندگی داشتی تابستون برا جبرانه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

خب از اول شروع کنم؟ از اول کتاب؟

الان نطابق ملاسات پیش برو درکنارش اینارو با این ترتیب بخون

بشین درسای مهم دهمو بخون 

زیست مهمه

قلب اول

بعد گوارش 

بعد تنفس

از ریاضی تابع بخون خیلییی مهمهههه 

بعد برو مثلثات

شیمی رو از اول شروع کن 

از اول شروع کن.

اینم بگم اصلاااااااا هم دیر نیست

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
از اول شروع کن.اینم بگم اصلاااااااا هم دیر نیست

ب خودتم فشار نیار بقیش موند تابستون بزن

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

سعی کن اول اونایی ک خوب بلدی رو تستاشو بزن اون موقع اعتماد ب نفست میره بالا و از درس زده نمیشی