2777
2789
عنوان

بنظرتون تقصیر منه 😭😭

229 بازدید | 16 پست

صبح پیام داد ب رلم ک میتونی تلفنی بحرفی نوشت نه.

منم گفتم خو اشکال نداره ده دیقه چت کردیم دیدم آف شد.

رفت نیومد تا ساعت ۲ ظهر وقتی اومد گفت چیکار میکنی گفتم تو نی نی سایت بودم گفت برو درساتو بخون و آف شد

رفت تا الان اومد گفت قهری

گفتم نه

نوشت درساتو خوندی

گفتم آره

دیدم آف شد

منم براش نوشتم 

برو نبییینمت

دیدم نوشت چرا؟

منم سین زدم جواب ندادم

اونم کلن آف زد.

بنظرتون تقصیر منه؟؟😭

مطمئنم ک خیانت نمیکنه و خیییلی دوسم داره ولی جوری رفتار میکنه انگار من بد اخلاقم

خو خودش کاری میکنه من زود از کوره در برم😭😭

گاهی تنها مرگ درمان است...

به درک متقابل برسین 

گاهی آدم حوصله ی خودش رو هم نداره !

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

چیز خاصی نبوده حساس شدی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم همینو میگهمیگه الکی حساس شدی😭

نکن از دستش میدی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

ن بابا رفتنی نیست

فکر میکنی ... اگرم مطمعنی پس دیگ چرا ناراحتی

بمیییره هم تمومش نمیکنه یه بار گفتم کات کنیم جنون گرفت کاری کرد مث چی پشیمون شدم

چرا بهش بگی؟ خودت تموم کن برو

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

این اگه بمیییره هم ب کات راضی نمیشهانقد اذیت میکنه تا برگردم بهش

منطقی نیس

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤