2777
2789

مثلا فک میکنن حالت بدی هامون الکیه یا زیادی اغراق میکنیم

یا مثلا میگن خداروشکر ما نفهمیدیم بارداریمون چطور گذشت

یا میگن ما 9ماه میرفتیم مسافرت و حرف های بدتر

و خب متاسفانه من تو خونه پدر شوهرم زندگی میکنم ب خاطر درد زیر شکم و کمر درد شدید استراحت مطلق هستم  الانم اومدم خونه پدرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره همسرتون واکنش نشون بده و جوابشون رو‌بده نه شما. استراحت مطلق هستید همسرتون همکاری کنه و کمکتون کنه که نیاز به کمک خانواده ش نباشه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

ب نظرم این حرفا تیکه نیس و ی جور حرفه برا اینکه ی صحبتی داشته باشن توام وقتی اینجور میگن بگو وای خوشبحال شما ای کاش منم می‌تونستم اینکارو کنم اینکارو کنم کم کم می‌ره تو مخشون

خانواده شوهر بعضی وقتها  نظراتی میدن که ناراحت کننده هس منم باردارم یه پسر دارم بچه الانم دختر انقد حس ترحم وتیکه پرانی کردن که اخی دختر داری اخی فلان وخیلی حرفه‌ای دیگه حالا ما یه پسر داریم یه دخترم داشته باشیم حتی پدرشوهر بهم تبریکم نگفت

ب نظرم این حرفا تیکه نیس و ی جور حرفه برا اینکه ی صحبتی داشته باشن توام وقتی اینجور میگن بگو وای خوش ...

اینا تیکه اس اون جوابم فقط خرای کردن خودته

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.