مثلا بزور ی چی میکنم تو دندونم تا هی باهاش ور برم در بیاد الان ناخونمو کندم رفته تو دندونم دوماه در نمیاد ته لثمه با سوزن هرکار میکنم در نمیاد چیکار کنم
🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عیبی نداره گنگ استری یکی دوروز صبر کن از طرف بازی مرکب میان سراغت😎😐🤣😂
ولی واقعا وقتی موفق میشم در بیاد خیلی حال میده کلا دوس دارم ی چیزی از بدنم استخراج کنم مثلا قبلا میزدم ب ی جا بسوزه تاول میزد میترکوندم حال میداد
🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤
آخ بمیرم برات🥲🥲🥲🥲واقعا بیماری های روانی بدتریییییین شرایطی ان که یه نفر میتونه تجربه کنه💔💔اینج ...
فک نمیکنم جدی باشع
خب توکه اینکاره ای چرا تو قاچاق اعضای بدن کارنمیکنی😓🤣 ولی جدا ازشوخی این یه بیماری روانیربه عنوان ...
نمیدونم کلا دوس دارم چیزای عجیب بدنمو کشف کنم مثلا چندش ترینش این بود تو گوگل درمورد ترشح قارچی شنیده بودم میخواستم ببینم چیه ۴ روز لباس زیرمو عوض نکردم حموم نرفتم تا ببینم چجوریه گرفتم ترشحات زیاد میومد حالت سفید و پنیری برام جالب بود😐😐