2777
2789
عنوان

تنظیم و کنترل چربی بدن و پوست مو خاهش میکنم بیاید این تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 53 پست
بخاطر نرمکننده شامپوهاست دیدی رو شامپو نوشته پلی کوانتوم یا گوار هیدروکسی ... بدون احتمال اینکه موها ...

منم شوره خشک داشتم  موقعی که چرب نبود موهام  حاضرم کلم پره شوره خشک  بشه ولی چرب نشه  

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

راکوتان فقط همون مدتی که میخوری خشک میکنه البته پوست رو خشک میکنه مو رو نه من قبلا خوردم

موهاتون چربه؟

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاید واسه منم سریع چرب میکنه

نمیدونم چ غلطی کنم بخدا  چه کوفتی بود افتاد به جون من

اره گفتم که

من چند تا دونه خوردم  موهامو هشک کرد اما لب رو بشدت اذیت میکنه   

موهای منم بشدت چربه هر کاری میکنم فایده نداره بیشتر موهام ریخته کچل شدم

مشکل چربی کوفتی همینه که تنها بدحالتیش نیس 

مشکل اصلیش اینه باعث ریزش میشه

نمیدونم چ غلطی کنم بخدا چه کوفتی بود افتاد به جون من

یه شامپو بدن صحت بخر کف سرت تا چند روز خشک می مونه ولی گند میزنه به موهات شوره هم میده 

قیمتش ۳۰ هزاره به موهات نیفتاد بدنتو باهاش بشور 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
چربی سر باعث.ریزش میشه معلوم هم نیست از چه کوفتی میاد

اخ اخ بخدا یکساله که هر غلطی میکنم موهام مث سابق نمیشه که نمیشه

من هرسری 5 بار دودقیقه ای اویدرم سبز تقویت کننده میزنم، وسطام 90 ثانیه سرکه سیب، یک و نیم دو روز جواب میده، ازمایش خون بدید چربی خون و کبد چرب نداشته باشید. شامپو میزنی مو میمیره نمیزنی چرب میشه میریزه گرفتاریه حقیقتا. 

اخ اخ بخدا یکساله که هر غلطی میکنم موهام مث سابق نمیشه که نمیشه

منم چند ساله درگیرشم

همه را ببخــش به جز کســـانی که سمــت آبـادت را ویــران کردند 🙃🙃(میشه برای رسیدن به آرزوهام یه حمد بخونید)♥

یه شامپو بدن صحت بخر کف سرت تا چند روز خشک می مونه ولی گند میزنه به موهات شوره هم میده قیمتش ۳۰ هزار ...

ممنون