2777
2789

مصرف الکل در دوران بارداری، حتی به مقدار کم و فقط یک بار، می‌تواند برای جنین شما خطرناک باشد. هیچ مقدار مشخصی از الکل وجود ندارد که بتوان گفت مصرف آن در دوران بارداری "بی‌خطر" است.

در هفته ۳۳ بارداری، جنین شما تقریباً به طور کامل رشد کرده است، اما مغز و سیستم عصبی او هنوز در حال تکامل است. مصرف الکل در این مرحله می‌تواند تأثیرات منفی جدی بر رشد مغز جنین داشته باشد.

برخی از خطرات احتمالی مصرف الکل در دوران بارداری عبارتند از:

• سندرم جنین الکلی (FAS): این سندرم مجموعه‌ای از نقایص مادرزادی است که می‌تواند شامل ناهنجاری‌های صورت، مشکلات رشد، آسیب مغزی و مشکلات رفتاری و یادگیری باشد.
  • مشکلات رشدی و تغذیه‌ای جنین: الکل می‌تواند باعث کاهش رشد جنین و بروز مشکلات تغذیه‌ای در او شود.
  • زایمان زودرس: مصرف الکل می‌تواند خطر زایمان زودرس را افزایش دهد.
  • سقط جنین یا مرده به دنیا آمدن نوزاد: مصرف الکل خطر سقط جنین یا مرده به دنیا آمدن نوزاد را افزایش می‌دهد.

حتی مصرف کم الکل می‌تواند خطر بروز این مشکلات را افزایش دهد. به همین دلیل، پزشکان توصیه می‌کنند که زنان باردار به طور کامل از مصرف الکل در طول دوران بارداری خودداری کنند.

اگر در مورد مصرف الکل در دوران بارداری سوال یا نگرانی دارید، حتماً با پزشک خود مشورت کنید. آنها می‌توانند اطلاعات دقیق‌تری در مورد خطرات احتمالی ارائه دهند و به شما در تصمیم‌گیری آگاهانه کمک کنند.

بهترین و ایمن‌ترین راه برای حفظ سلامت جنین، پرهیز کامل از مصرف الکل در طول دوران بارداری است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهر خواهر شوهرم تو بارداری الکل خورده دخترش از موقع تولد تا الان که نوجون شده هر سال عمل حراحی داره به خاطر مشکل در سبستم ادراری

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

اگرهمسرمعتادبه موادمخدر باشه چی ؟

شوهرم سیگار میکشه موقع بارداری اصلا جلوی من نمیکشید بخاطر بچه ...

فکرشو‌کن با این حال متخصصم میگفت شوهرت از بیرون اومد حتی بگو‌همون لحظه لباسش رو عوض کنه لباسش حتی به هیچ ووو‌عنواننننن بوی سیگار نده

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
نه مواد مخدر مثلاتریاک هرویین اقا مصرف کنه روی نطفه چه اثری داره

اها فکرکردم گفتی موقع بارداری سیگار بکشه

نظقه نمیدونم ولی خب تعداد اسپرم های سالم رو کم میکنه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست