2777
2789

خاله بازی و توهم

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه موافق نیستم حصوریش معلوم نیست چی بشه چه برسه به مجازی 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

مثل این که به جای خوردن پیتزا مدام عکسشو ببینی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بد ترین و عذاب ترین نوع رابطه 

وای فک کن طرف ۱۴ ساعت باهات فاصله داره ازش دوری بعد اصلا همو ندیدید برات فیلم می‌فرسته عکس میده حالا خدا شاهده خودشه یا فیک بعد توام بهش میگی آقایی و عشقم 

حال بهم زن ترین و وقت گیرترینه

از این به بعد تاپیک های نصیحت دار میزنم شاید تکراری  باشه ولی ی جاهایی واقعا بدرد میخوره

بد ترین و عذاب ترین نوع رابطه وای فک کن طرف ۱۴ ساعت باهات فاصله داره ازش دوری بعد اصلا همو ندیدید بر ...

اهوم یه عمری با بدل انا د ارماس رل میزنی درمیاد کلثوم اکبری ساکن ساری 

بد ترین و عذاب ترین نوع رابطه وای فک کن طرف ۱۴ ساعت باهات فاصله داره ازش دوری بعد اصلا همو ندیدید بر ...

دیگه الان هیشکی اقایی نمیگه وایی😐

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم