2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت اینقدر درد نداشتم نمیدونم چی شده اینبار

اگه تنبلی تخمدان نداشته باشی یا کیست طبیعیه 

دقیقا اونروز که شروع کردی شیاف بزار 

دو روز اول فقط استفاده کن چون زیادش خوب نیست 

هر 6.7ساعت یکی بزار 

من از ژلوفن خوردم معدم سوراخ میشد اینجوری خودمو کنترل میکنم

اگه تنبلی تخمدان نداشته باشی یا کیست طبیعیه دقیقا اونروز که شروع کردی شیاف بزار دو روز اول فقط استفا ...

ممنون از راهنماییت❤️

ببخشید یه سوال داشتم از کجا میشه فهمید تنبلی تخمدان دارم یا نه؟چند بار رفتم دکتر سونوگرافی نوشته هیچی نشون نداده ولی میگن تنبلی تخمدان رو ممکنه سونوگرافی نشون نده واسه همین یکم نگرانم

من به خودم ایمان دارم...

ممنون از راهنماییت❤️ببخشید یه سوال داشتم از کجا میشه فهمید تنبلی تخمدان دارم یا نه؟چند بار رفتم دکتر ...

خواهش میکنم گلم

نه اتفاقا سونو نشون میده 

من خودم دارم 

درد پریودم جوریکه که فشارم میوفته از درد کارم به بیمارستانو سرم وصل کردن میرسه 

سونو کامل نشون میده 

تنبلی تخمدان نمیزاره درستو به موقع پریود شی 

یا زیاد خونریزی میکنی یا خیلی کم 

یا دو روز خونریزی داری مثلا سه روز نداری 

این علائمای اولیشه 

خواهش میکنم گلمنه اتفاقا سونو نشون میده من خودم دارم درد پریودم جوریکه که فشارم میوفته از درد کارم ب ...

تقریبا این علائمی رو که گفتین دو سه تاشو داشتم چند بار هم دو بار در ماه پریود شدم اصلا خونریزیم تموم نمیشد بعد قرص ال دی دادن خوردم دیگه منظمه خداروشکر ولی از وقتی قرصا تموم شدن این موقع ها درد شدیدی دارم

بازم ممنون مزاحمتون شدم

من به خودم ایمان دارم...