2777
2789
عنوان

خوشبختی واقعی چیه😶

403 بازدید | 52 پست

به نظر شما نی نی سایتی های عزیز ملاک و معیار خوشبختی واقعی چیه واقعا ؟

چطوری باشیم بگیم که الان دیگه واقعا خوشبختم؟ 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوری از ادم های نا امید ، منفی و سم

کار روی خودمون و سخت نگرفتن زندگی

من لینجوری همیشه خوشبختم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

ببین خوشبخت مطلق تو این دنیا وجود نداره 

زندگی ۷۰ .۳۰ هست 

میتونی رو اون ۷۰ درصد خوبت تمرکز کنی خودتو خوشبخت ببینی یا رو نداشته هات تمرکز کنی و روز به روز با انرژی های منفی بدبخت تر بشی

پولدار باشه یه شغل موفق و یه ازدواج موفق

سال حداقل یه بار سفر خارجی

ماشین خوب و خونه خوب

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

نظر هر کسی با نفری بعدی فرق می‌کنه 

از نظر من خوشبختی یعنی خوشحالی و سلامتی خانوادت یعنی سلامتی و تندرستی خودت وبچه هات  نمی‌گم پول ارزش ندارد چرا داره ولی به اندازه خودش اینو واقعا میگم 

خیلی هارو دیدم از مال دنیا بی نیاز اما خوشبخت نیستن چون بالاخره ی دردی تو قلبشون هست