2777
2789
عنوان

سلاممممم

122 بازدید | 10 پست

سلام .من چند روزی هست که احساس گرفتگی در گلو و حالت تهوع  سوزش معده ویبوست و کمی درد در زیر شکم دارم روز 25 پری هستم دیروز هم بی بی چک گذاشتم اما منفی بود امکان داره باردار باشم ؟

احساس درد یکم بالاتر از مثانه توی پهلوی راست یا چپ نداری؟

یکی از علایمش هست وقتی تخمک داخل رحم لانه گزینی میکنه یکم درد حس میشه

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من مجردم اما خیلی از بارداری میترسم اصلا میترسم یجاهای الوده باشه بشینمو باردار بشم دستشویی هرجای نمیرم اونجاهاکه مرد یا مسر باشه نمیرم دستمال توالتشو مصرف نمیکنم هر ماه هم میترسم:(

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
وسواس فکری داری

:(اره رومم نمیشه به استادم بگم بگه چی کنم بخدا انقد گفتم عشقمم میگه من بهت دستم میدم تو حامله میشه .دست میدیم میدم خوته میگم نکنه دستس الوده باشه و من حامله سم 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
:(اره رومم نمیشه به استادم بگم بگه چی کنم بخدا انقد گفتم عشقمم میگه من بهت دستم میدم تو حامله میشه . ...

من و همسرم بعد ۸ ماه زور زدن و اقدام و رابطه های مرتب باردار شدم تو اونوقت حامله میشی مگه الکیه!!!!برو پیش مشاور بهت راه کارهای درست ارائه بده