2777
2789

اون تاپیکه گذاشته راجع به اون بازیگره خب گفته بودم طرفدارش بودم تا وقتی فهمیدم کی بوده چیکارا کرده ازش بدم اومده فهمیدم همتون درست میگین حالا میشه همتون اون تاپیکم رو گزارش بزنین همونی که نوشتم نظرتون راجع به حسام نواب صفوی چیه

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

کی بوده چیکارا کرده؟ 

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی بوده چیکارا کرده؟

تو سال ۸۶ با یه دختره آشنا شده دختره هم عاشقش شد به دختره گفته برو خونه بخر خونه رو بزن بنام من تا بگیرمت دختره هم چون پولدار خونه خرید بعد خونه رو بنامش زد باهاش ازدواج نکرد چون تو محضر آشنا داشته با پارتی بازی هیچ امضایی از دختره نگرفت یعنی دختره نمیتونست ثابت کنه این سرش و کلاه گذاشته بعد همش دختره رو تهدید میکرده انقد اذیتش کرد تا آخر دختره تومور مغزی گرفت حتی هزینه درمانشم نداد تا دختره فوت کرد

عجیبه

خیلی ازش طرفداری میکردی، چی شد یهو متحول شدی🙁🙁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

تو سال ۸۶ با یه دختره آشنا شده دختره هم عاشقش شد به دختره گفته برو خونه بخر خونه رو بزن بنام من تا ب ...

تهمت زدن گناه بزرگیه 

درباره این چیزا مطمعنین؟ 

درسته بازیگرا زندگیشون کف مجازیه ولی اونام ابرو دارن

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

عجیبهخیلی ازش طرفداری میکردی، چی شد یهو متحول شدی🙁🙁

مصاحبه اون دختر رو تو تی وی پلاس دیدم قبل از اینکه صمدپور مصاحبه کنه کلا نظرم راجع بهش عوض شد با تو دوسال طی حوادث پشت مردم رو خالی کرد رفت عضو وکلای ضد مردمی شد

تهمت زدن گناه بزرگیه درباره این چیزا مطمعنین؟ درسته بازیگرا زندگیشون کف مجازیه ولی اونام ابرو دارن

حکم کیفری داره متاسفانه تهمت نیست کلا رسانه ایی شده 

حکم کیفری داره متاسفانه تهمت نیست کلا رسانه ایی شده

جدی؟

نمیدونم نظری بهش ندارم