2777
2789
عنوان

خانم هایی که دختر بچه دارن یا کلا دختر دارن لطفا تشریف بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 45 پست
من خودم کلاس هشتم پریود شدم ۱۴ سالگیم یعنی

خیلی خوبه ۱۴_۱۵سالگی دیگه بزرگن میتونن خودشونو جمع کنن.تو کلاس دخترم انقدر قد بلند و درشت هست دختر من ریز میزه اس.مشاورشون گفت از ۴ رم شدن تو مدرسه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره اگه مسائل جنسیو بدونن فکرشون میره اون سمتی باعث بلوغ زودرس میشه

مسائل جنسی خاص رو که نمی خواد بگی...

ولی مسائل مربوط به بلوغ و بهداشت جنسی رو تو این سن باید حتما بدونن به نظرم

شما واضح بهش بگو تا اگه از هم سن و سالاش این ور و اون ور چیزی شنید دچار ابهام نشه

ا
کاش دختر منم ۱۵ بشه چقد خوبه بچه دیر پریود بشه

🥲🥲 

ژنتیک هم تاثیر داره البته

چون گفتی لاغره احتمال اینکه زود نشه هست

من خیلی چیزا میدونستما اما چون دیر برام گوشی خریدن خداروشکر درگیر یه سری چیزا نشدم

فکر میکنم تاثیر داشت

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من ۱۳ سالم بود با اینکه منتظرش بودم😂می‌فهمیدم بهمون توضیح داده بودن اما ترسیدم این که هنوز خیلی بچس ...

اره بخاطر هورموناست🤦🏻‍♀️

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سلام ببخشید دختر من دوسالشه چسبندگی واژن داره دکتر بردم پماد استروژن داده لطفا راهنمایی ام کنید

خب باید براش بزنی تا باز بشه تا دو هفته خیلیییی کم اندازه نصف عدس بعد که باز شد همیشه با آد چربش کن

خب باید براش بزنی تا باز بشه تا دو هفته خیلیییی کم اندازه نصف عدس بعد که باز شد همیشه با آد چربش کن

ممنونتقریبا ده روز هست پماد استروژن میزنم باز نشده فقط پایینش اندازه یه سر سوزن سوراخ هست می ترسم پماد هورمونی باشه عوارض داشته باشه

ممنونتقریبا ده روز هست پماد استروژن میزنم باز نشده فقط پایینش اندازه یه سر سوزن سوراخ هست می ترسم پم ...

یعنی از وقتی زدی هیچ تغییری نکرده؟ببین وقتی میزنی بمرور اون پوست که بسته شده نازک میشه بعدم مثل سر سوزن توش سوراخ میشه کم کم همش باز میشه ادامه بده پمادو