2777
2789

- استاد عالی:

در روز، حضرت هزاران بار برای ما دعا می‌کنند تا از بلایا محفوظ بمانیم، پس کمترین کاری که می‌‌توانیم بکنیم، تقدیم کردن صلوات با "و عجل فرجهم" به محضر ایشان است.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

🇯🇴🇮🇷 الهی به حق کودکان غزه عجل لولیک الفرج🇯🇴🇯🇴 یه صلوات برای تعجیل ظهور امام زمان علیه السلام میفرستی؟ اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها🌷 ما ملت شهادتیم🌷 ما ملت امام حسینیم🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی🌷 کل یوم عاشورا، کل ارض کربلا🌷 شهید سید حسن نصرالله🌷 

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌼

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼یامهدی ادرکنی🤍🌺🌼🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاد عالی که گفتین کی هستن؟اسم و فامیل کاملشون چیه؟

سلام عزیزم خوبی؟

حجت الاسلام و المسلمین مسعود عالی

ایشون سرپرست مرکز جامع علوم اسلامی و جزء هیئت امنا بنیاد هدایت هستن و به کار تدریس هم مشغولن.

🇯🇴🇮🇷 الهی به حق کودکان غزه عجل لولیک الفرج🇯🇴🇯🇴 یه صلوات برای تعجیل ظهور امام زمان علیه السلام میفرستی؟ اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها🌷 ما ملت شهادتیم🌷 ما ملت امام حسینیم🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی🌷 کل یوم عاشورا، کل ارض کربلا🌷 شهید سید حسن نصرالله🌷 

سلام عزیزم خوبی؟حجت الاسلام و المسلمین مسعود عالیایشون سرپرست مرکز جامع علوم اسلامی و جزء هیئت امنا ...

سلام عزیزدلم ممنونم شما خوبی؟

مرسی از جواب کاملت عزیزم❤️

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

سلام عزیزدلم ممنونم شما خوبی؟مرسی از جواب کاملت عزیزم❤️

ممنون عزیزم💚 خواهش میکنم💚💚💚