2777
2789
عنوان

لبنان رفتين ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3777 بازدید | 36 پست
لبنانيا بيشتر ي تونيك بلند ميپوشن و شالشونو مدل دار ميبندن برو توي اينستا مدل شال بزن خَيلي تنو ...

مرسي بابت لطفتون و ببخشيد اگر دلتون خواست والا من تا الان با همسرم نرفتم مسافرت و ٥ ساله ازدواج كردم چون مادرشوهرم همه جا ميخواست با ما باشه و اولين سفر دوتاييمونه و يواشكي داريم ميريم من خيلي ذىق دارم ايشاله شما هم برين ❤️❤️❤️❤️

مرسي بابت لطفتون و ببخشيد اگر دلتون خواست والا من تا الان با همسرم نرفتم مسافرت و ٥ ساله ازدواج كردم ...

انشالله خوش بگذره 😍

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسي بابت لطفتون و ببخشيد اگر دلتون خواست والا من تا الان با همسرم نرفتم مسافرت و ٥ ساله ازدواج كردم ...

پس كليييييييي بهتون خوش بگذره، از غذاها و دسراي لبناني راحت نگذرين، اونم شوخي كردمً من كلا نصف عمرمو تَو سفرو فرودگاه بودمً چه كاري چه تفريحي عادت كردمً دو روز ميشينم خونهً انگار ي عمره جاييً نرفتم 😬😬😬الان دقيقا دو روزه از در بيرون نرفتم 🙄🙄🙄

مردم‌حومه بیروت میسحی مارونی هستن 

ولی حول وحوش فرودگاه بیروت مردم مسلمان وشیعه هستن کلاً بیش تر سنی مذهبن

لبنان هم خانومای محجبه داره وهم بیحجاب 

زبان عربی وانگیسی تکلم میکنن

دریای مدیترانه وامام زاده سیده خوله را میدونم که داره

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم