2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لازم نیست،بلدی ادیت بزنی ویدیو و عکس و اینا!؟اینارو هم بلد نباشی دایرکتر شو جواب پیاماشونو بده😅

اره بابا اینارو بلدم 

ولی خب از کجا گیر بیارم کار ادمینی رو😂بقبه میگن‌دوره اشو بگذرون اول

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

عزیزم برنامه میلی گلد رو میتونی نصب کنی و درآمد داشته باشی

توی تاپیکم توضیح دادم

اینم کد معرف منه اگه دوست داشتی بزن بهت ۵ میلی طلا که میشه تقریبا ۲۶ تومن میدن

milli-lhcdk

از طریق برنامه روبیکا هم میتونی هم میتونی درآمد داشته باشی 

میتونی کانال یا پیج بزنی و هم خود روبیکا درآمد میده هم از تبلیغات میتونی درآمد داشته باشی 

اره بابا اینارو بلدم ولی خب از کجا گیر بیارم کار ادمینی رو😂بقبه میگن‌دوره اشو بگذرون اول

دوره ای ندارم همینارو میگن مثلاً چجوری ادیت بزنی و اینا😂 دورشو هم فقط می خوان پول بگیرن من ۹ صد تومن دادم وقتی دوره رو دیدم پشمام ریخت اصلا همه اونارو بلد بودم

با هر کـے خوب ساختیم ' باختیـــم' 🍃✨

دوره ای ندارم همینارو میگن مثلاً چجوری ادیت بزنی و اینا😂 دورشو هم فقط می خوان پول بگیرن من ۹ صد توم ...

😂دقیقا همشون میگن‌دوره واس پول وگرنه دایرکت جواب دادن رو ک اوکیم ادیت وایناهم بلدم 

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »