2777
2789
عنوان

ناهماهنگی مردمک چشم نوزاد

198 بازدید | 18 پست

سلام من نوزادم نزدیک ۵ ماهش بشه، به مردمک چشمش نگاه میکنم بیشتر اوقات مردمک چشم چپش بازتر از چشم راستش هست، کسی هست نوزادش اینطور بوده باشه؟ بزرگتر شد خوب شده؟ 

نمیدونم والا ولی در اولین فرصت ببرش چشم پزشک یه ویزیت بشه ، خدایی نکرده دور از جونش اگر مشکلی باشه توهمین سن کم تشخیص داده بشه بهتره 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم همین حس رو داشتم . بردم دکتر . با دستگاه نگاه کرد . گفت موردی نیست . تا یک حدی فکر کنم مشکل نباشه . برو دکتر نشون بده خیالت تخت میشه . از دکتر نوزادت بپرس بهت دکتر چشم نوزاد معرفی کنه   

من هم همین حس رو داشتم . بردم دکتر . با دستگاه نگاه کرد . گفت موردی نیست . تا یک حدی فکر کنم مشکل نب ...

دکتر چشم بزرگسال ببرم نمیشه؟ اخه دکتر چشم نوزاد فکر نکنم تو شهرمون باشه

نی نی شما چند ماهشه؟

دکتر چشم بزرگسال ببرم نمیشه؟ اخه دکتر چشم نوزاد فکر نکنم تو شهرمون باشهنی نی شما چند ماهشه؟

ببین تخصص جدا گونه نیست به نظرم . بعضی چشم پزشک ها نوزاد ها رو ویزیت می کنند . 

بچه من 9 ماهه هست .

برید بیمارستانی که ان آی سیو داره . بخش نوزاد های نارس داره . بپرسید کدوم دکتر چشم در شهرتون نوزاد ها رو ویزیت میکنه . راهنمایی می کنند .    

استارتر یکسال از جراحی هموروئید شما گذشته،راضی هستید!!!!

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
اره عزیزم، شکر خدا کاملا خوب شدم

خداروشکر،ببخشید درطول بارداری مشکلی پیش نیومد براتون!!!! منظورم اینه که یکم برگرده یا جای جراحی اذیت بکنه! فوبیا گرفتم😥  

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
خداروشکر،ببخشید درطول بارداری مشکلی پیش نیومد براتون!!!! منظورم اینه که یکم برگرده یا جای جراحی اذیت ...

نه عزیزم اصلا درطول بارداری حتی یک بار هم درد نداشتم و بعد بارداری هم همینطور، جای جراحی هم درد نداره، زخم جراحی داخل مقعده نه بیرون و اون بعد عمل به مرور خوب خوب میشه و دیگه زخم نیست که درد بگیره

نترس خیلیا عمل میکنن و خوب میشن، راه علاج شقاق وقتی مزمن بشه فقط جراحی هست و دیگه خودش بدون جزاحی خوب نمیشه و فقط باید تحمل کنی

پس برو عمل کن و از این درد خلاص شو

دکتر محسن تولیت کاشانی رو تو اینترنت سرچ کن ایشون منو عمل کرد و نجاتم داد، ایشالا شما هم زودتر خوب شی

نه عزیزم اصلا درطول بارداری حتی یک بار هم درد نداشتم و بعد بارداری هم همینطور، جای جراحی هم درد ندار ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده ،درسته منم نزدیک دوساله فقط تحمل میکنم خوب نمیشه اصلا😢 

ببخشید بعد از عمل چقدر طول کشید تا کاملا دردتون تموم بشه?? دوماه بعداز عمل میشه مسافرت رفت!!!!

ممنون عزیزم خدا خیرت بده ،درسته منم نزدیک دوساله فقط تحمل میکنم خوب نمیشه اصلا😢 ببخشید بعد از عمل چ ...

بدن با بدن متفاوته، میگن حدود ۳ ماه طول میکشه تا خوب شه ولی برا من ۶ ماه حداقل طول کشید ولی بالاخره خوب شد، تو این ۶ ماه هم دائم درد نداشتم گاهی درد میگرفت و بعد باز خوب میشد ولی الان یک ساای هست که کامل خوب شده و هیچ دردی ندارم 

سفر طولانی اگه میری باید مواظب باشی یبوست نگیری و بهتره رو بالشتک های تبی بشینی و رو مقعد نشینی که فشار بیاد 

ببین کلا بعد عمل یک هفته بگذره کامل سرپایی، عملش سنگین نیست و سرپاییی هست

بدن با بدن متفاوته، میگن حدود ۳ ماه طول میکشه تا خوب شه ولی برا من ۶ ماه حداقل طول کشید ولی بالاخره ...

بمن گفته جراحی سنتی،لیزر جواب نمیده،

خجالت هم میکشم😅  

امیدوارم نجات پیداکنم از دستش

بمن گفته جراحی سنتی،لیزر جواب نمیده،خجالت هم میکشم😅 امیدوارم نجات پیداکنم از دستش

اره منم سنتی انجام دادم بهتره، خجالت چیه کارشه هرروز داره اونجای ملتو عمل میکنه😂 امیدوارم زود خوب شی، نگران نباش عمل سختی نیست و درد بعد عمل به اندازه قبل عمل نیست و به مرور هم کم و کمتر میشه و بالاخره خوب میشی انشالله